Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudka94

Czy to możliwe??

Polecane posty

Gość Klaudka94

Hej. Mam problem. Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 25.09, potem miałam dostać 23.10 jednak okres się nie pojawił. Dwa dni później miałam delikatne plamienie. Zrobiłam 2 testy tego samego tygodnia i wyszły negatywnie. tydzień później zrobiłam 2 kolejne testy i wyszły pozytywnie. 14.11 Poszłam do lekarza jednak on powiedział, że macice mam lekko powiększoną jednak ciąży nie widzi, może to być wczesna ciąża. Zlecił mi badania krwi. Wyniki pokazują ze jestem w 3 tyg ciąży. I Pytanie czy to jest możliwe??? Licząc od ostatniej miesiączki powinnam być w 7 tyg. Wychodzi na to, że zostałam zapłodniona w czasie kiedy powinnam mieć okres. Pomóżcie proszę. Następne badania krwi ide zrobić w poniedziałek, a lekarza mam dopiero za tydzień.

Gość gość
Być może przesunęła Ci się owulacja. Zrób betę, ona wszystko potwierdzi. USG rzeczywiście może jeszcze nie pokazać. Ja tak miałam, lekarz powiedział, że być może to ciąża, ale kazał przyjść za tydzień i już wtedy było widać serduszko

Gość gość
Ile dokładnie wyszła beta?

Gość gość
Moja przyjaciółka w obie ciąże zaszła tuż przed okresem, kiedy teoretycznie miała dni bezpłodne, więc tak, to jest możliwe.

Gość gość
ja też przed okresem zaszłam w ciążę dokładnie 5 dni przed terminem @

Gość Klaudka94
Dzięki za odpowiedz ;) neta wtedy wynosiła 982,2. Byłam zrobić ja drugi raz i już jest poznać 5000 ;).

Gość gość
Gratulacje! Dużo zdrówka