Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądacie staro czy młodo?

Polecane posty

Gość gość

W moim wypadku to w styczniu skończę 19 lat i od małego wszyscy dodają mi lat. Będąc w zerówce jedna Pani myślała, że będę szła do komunii, albo ktoś myślał, że jestem z 1 klasy. Jak byłam w 3 klasie ktoś powiedział, że wyglądam na 4 klasę. Jak byłam w 4-5 klasie to ktoś mówił, że wyglądam na gimnazjalistke( jeden chłopak niedużo młodszy i dorośli), jak miałam 12 lat ktoś gadał, że wyglądam na 14-15 lat ( siostra gadala, że na 16 lat wyglądam na zdjęciu). Jak miałam 13 lat to ktoś mówił mi, że wyglądam na licealistkę. Jak miałam 12 lat to ktoś nie powiedział do mnie dziecko tylko proszę pani. Chodzilam do 2 gim to ktoś myślał że jestem z 1 Lo. Miałam 14 lat wujek pytał się odwalasz alkohol,papierosy, mając 15,5 roku to jeden pan mi piwo podstawił bez pytania o wiek. Miałam 16 lat to kuzyn chciał, żeby napila się wina. W wieku 16 lat jak bylam na weselu to starszy na oko 9 lat chlopak mnie poprosil do tanca a nie ten 4 lata starszy. Jak byłam w 1 lo to dziewczyna rok starsza ode mnie myślała, ze jestem z maturalnej klasy. Jak byłam w 2 Lo ktoś myślał, ze maturę bede zdawać, teraz w klasie maturalnej jestem ktoś myślał, ze jestem już na studiach, że już skończyłam szkołę. Jedna kuzynka mówiła, ze dalaby mi 4-5 lat więcej. A skoro proszę pani mówili do mnie w wieku 12 lat to znaczy, że wyglądam na starszą? Dodają mi lat ze wzgledu na mój wzrost, wygląd dojrzalszy od moich rówieśników czy jak? Starszy się obejrzał za mną bo staro wyglądam? A wam dlaczego dodają/obejmują wieku?

Gość marawstala
Zależy od dnia : )

Gość gość
Widac wygladasz powazniej. Kazdy z nas kogos takiego zna. Ja mam 30 I wg siebie na tyle wygladam, ale juz kilka razy slyszalam, ze wygladam na srednio 5 lat mniej.