Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Opolu mozna studiowac i spedzic tam wspaniale lata zycia?

Polecane posty

Gość gość

STUDIA W OPOLU zapraszam do dyskusji pochoze ze wsi, z biednej rodziny, chcialabym studiowac w miescie, gdzie zycie jest tanie, nie chce jednak studiowac w jakiejs pipidowie wydaje sie, iz Opole spelnia wymagania znaczacego miasta, w koncu to miasto wojewodzkie ale czy panuje tam kllimat studencki, mozna sie wyszalec, poimprezowac, sa fajne miejsca na randki czy spacery?

Gość Namysłów wojew opolsk
Tak zaraz ci pokaże...

Gość Namysłów opolskie
Uniwersytet Opolski www.uni.opole.pl/ Uniwersytet Opolski. Wydziały: Wydział Ekonomiczny, Wydział Filologiczny, Wydział Chemii, Wydział Teologiczny, Wydział Nauk Społecznych, Wydział ... Uniwersytet Opolski Uniwersytet Opolski. Wydziały: Wydział Ekonomiczny, Wydział ... Oferty pracy Dziekan Wydziału Ekonomicznego Uniwersytetu Opolskiego w ... Uniwersytet Opolski - Rekrutacja Wybierz rekrutację - Zaloguj się - Aktualności - ... Kontakt Kontakt do jednostek UO. Kontakty do jednostek UO znajdziesz w ... Struktura Struktura - Uniwersytet Opolski. Studenci Studenci. Zdjęcie nagłówkowe otwierające podstronę: Studenci ...

w Opolu można pójść do jednego z 3 kin ,jednego z 4 teatrów do filharmonii i amfiteatru na koncert ,można iść do zoo ,jest kilka klubów muzycznych są biblioteki ,są muzea ,galerie sztuki,domy kultury,studenckie centrum kultury ,miejsce X kilka klubów muzycznych itd a skąd jesteś bo ja z opolskiego

w Opolu jest też filharmonia oraz amfiteatr jak powyżej w stronie "Inne instytucje kultury" a takie mamy obiekty sportowe http://mosir.opole.pl/obiekty/

Gość gość
a są restauracje z kuchnia japońską?

Są jeszcze kluby muzyczne, Dom kultury "miejsce X" studenckie centrum kultury,, dużo klubów fitness, siłowni, galerie handlowe, McDonald'sy, KFC itd, w Opolu są też inne obiekty dużo restauracji itd wszystkich obiektów nie znam

Gość tylko takie znalazłem
Sushi Bar Kaiseki 4,7 (397) · Sushi Ozimska 4 "Polecam najlepsza restauracja tego typu w Opolu. ... odwiedzić to..." Okuwa Sushi 4,7 (18) · Kuchnia japońska Grota-Roweckiego 2 Swobodna atmosfera · Dostawa Origami Ramen 4,6 (51) · Restauracja Władysława Reymonta 23 "Jeżeli ktoś lubi kuchnię japońską to warto zajrzeć. Bardzo miła..."

dwajedentrzysiedem dziś Nie ,NIE jestem autorem tematu zrozum !

10 najlepszych restauracji w Opolu - TripAdvisor https://pl.tripadvisor.com/Restaurants-g274776-Opole_Opole_Province_Southern_Pol... Restauracje w Opolu: zobacz recenzje podróżników TripAdvisor restauracji w Opolu i wyszukuj wg kuchni, ceny, lokalizacji i innych. ‎Kredens · ‎Restauracje oferujące dania ... · ‎Wegańskie restauracje w Opolu · ‎Tulsi

:o

Gość gość
pochodze z okolic Tarnowskich Gor

Gość gość
Namyslow - gadasz SAM ZE SOBA. Wez sie zastanow, czy to normalne...

16:20 nie muszę się zastanawiać bo nie gadam sam ze sobą ile razy mam ci to powtarzać idioto? Możesz sprawdzić IP jak nie wierzysz że to nie ja założyłem ten temat (o ile potrafisz sprawdzić IP)