Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam w poniedziałek na policji ws Kotarby i wczoraj ponownie

Polecane posty

Gość gość

zeby porozmawiac szczegolowo z policjantem ktoremu moja sprawe przydzielili :) matka cie grzesiek zabije :D

Gość gość
A co ten psychol znów zrobił? Chodzi o zniesławianie użytkowników tego forum?

Gość gość
mnie też już ten kretyn wkurfia, mam nadzieję, ze w końcu ktoś z nim zrobi porządek

Gość gość
to ty namysłów?

Gość gość
Ten debil zniesławia Namysłowa wyzywając go od pedofilów, używając jego prawdziwego imienia i nazwiska. Przecież to jest karalne.

Gość gość
no oby sie rozprawili z tym kontarbom bo z niego tyle nienawiści jadu i frustracji wyłazi że to sie w pale nie mieści i to dosłownie na każdego on tak naskakuje, musiał mieć trudne dzieciństwo że sie teraz tak odgrywa, ale to że miał trudno w dzieciństwie i tak nie nadaje mu prawa do takiego psycholskiego zachowania jakie on reprezentuje i mam nadzieje że zrobią z nim wreszcie porządek

Gość gość
Ej a zobaczcie temat gość Agatka ten co jest 53 odpowiedzi i co tam jakiś osobnik mówi że to jest chłopak jakiś co się podszywa ? Ten co to oskarża i się czepia tej Agatki że to nie jest konto kobiety tylko jakiś trool robi prowokacje to jest ten Kotarba ? Bo ciągle się czepia że Agatka to jakiś stalkerski profil ? Albo mnie pisał że jestem starym dziadem i że bronię Agatke dlatego pisze długie posty xd coś pisał że jestem modem tutaj albo coś że Agatka to jakiś projekt jakiegoś troola jest i że to fikcyjna osoba to pisał te oskarżenia i się czepia tak ten Kotarba ?

Gość gość
Znów radzę ,wsadźcie łeb do sedesu i spuście wodę,może wypluczecie z niego to gowno !

Gość gość
Zamiast piertolic na forum o kotarbie ,noxeli ,kiełbasie i agatce zajmiecie się czymś pożytecznym wreszcie !

Gość gość
kotarba skończ z tymi wykrzyknikami żałosny pajacu 🖐️

Gość gość
game over him, sąd ci dzieci odbierze, masz to jak w banku :)

Gość gość
to juz jest koniec wieloletniej zabawy stalkerko him , w koncu doprowadze do tego ze stracisz prawa do swoich bekartów :) juz po tobie!

Gość gość
kotarba nie sraj żarem leszczu :D:D:D dóópa nie szklanka i nie zbije się w więzieniu :D:D:D