Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwuje mnie ze ludzie dzisaj urzadzja mieszkania nowoczesnie, z rozmachem

Polecane posty

Gość gość

zamiast skromnie kiedys to ludzie kupujac uciułane mieszkanie brali z domu rodzinnego stol, krzesla, czy biurko dzis wszstko musi byc nowe, wg trendow mody

Gość gość
Co cie obchodza CUDZE mieszkania? Swoje sobie urzadz jak chcesz.

Gość gość
On informuje właśnie, że swoje urządza nowocześnie i z rozmachem

Gość gość
Od wiekow byly mody na meble i style. Idz do jakiegos muzeum i obejrzyj, ewidentnie nie masz pojecia o ludziach. Empire, rokoko, bidermajer, modernizm - to sa style mebli z roznych okresow. Zamiast sie faszerowac cudzymi sprawami wykorzystaj net i dowiedz sie czegos o swiecie.

Gość gość
Matce bys ostatni stol zabrala? :D ja lubie ladne i przestronne mieszkania, dopasowane meble. Ale zawsze chodzi o pieniadze ;)

Gość gość
jakie mody, ludzie w PRL mieli byle co, byle jaka szafa, kredens, meblescianka czy stol kuchenny nie bylo w tym zadnego stylu ! z 15 lat temu ludzie brali ze soba te prlowskie meble do nowych mieszkan, a dzis wszystko musi byc nowe, wyapsione i do tego lampy ledowy i podwieszany sufit !

Gość gość
w latahc 90tych budowanio bloki, a dzis apartamenty z recepcja i portierem, w duopach sie poprzewracalo, nowego jorku sie zamarzylo

Gość gość
Nie wiem skad masz wiedze na temat tych recepcji z portierem. Dzisiejsze budownictwo to niestety gipsowe klitki za grube pieniadze. A jak ktos do tej klitki wstawi ikee to zaden luksus, tylko koniecznosc, bo na porządne meble niewielu stac.

Gość gość
W glowach im się poprzewracało