Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w kazdym temacie na kafe gdzie jest pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

to piewsze co to wypowiadaja sie debile prawiki i przedstawiaja swoje gó'wno poglady z fiu'ta wziete i gów'no brednie ?

Gość gość
na chó'j sie uposledzone debile wypowiadacie tam gdzie nikt was nie prosi o wasze patologiczne poglady ? wyku'wiac z tego forum!

Gość gość
No to wypeirdalaj stad prawiku nieudaczniku a nie wysrywasz nam tu swój bełkot tępego polaka robaka biedaka cebulaka.P********a patusiarksa szmulka.

Gość gość
woja własna rodzina cię wywaliła z domku na śmietnisko,tak od ciebie wali,brudasie upośledzony. Mówie ci,w*****iaj stą cebulacki s********u otyły

Gość gość
Przecież to piszą nieprawiczki

Gość gość
debilne poglady pisza na pewno debilne prawiki

Gość gość
Ja juz po prostu nie dodaje "tylko do kobiet" w temacie, bo to po prostu dziala jak lep na muchy na te stulejarskie lby. Zresztą ja juz nawet nie liczę, ze tu siedza jakies kobiety, moze z 3-4 a reszya to faceci i udają kobiety

Gość gość
Znowu ta frustratka zakłada tematy.

Gość gość
Przecież ty kretynko pierwsza wpisujesz się w każdym temacie gdzie jest pytanie do mężczyzn.

Gość gość
ta kretynka sie nie wpisuje, tylko uzewnetrznia swoje patologiczne pochodzenie w sposob najbardziej ordynarny i obrazliwy na jaki jest ja stac... smieszne, ale nawet to "na co ja stac" okazuje sie byc na dluzsza mete monotemaycznym belkotem przepelnionej slepa nienawiscia psychopatki, zero w tym fantazji czy chocby przeblysku jakiejs inteligentnej, glebszej mysli:D

Gość gość
a ja lubię autorkę najbardziej mnie śmieszy gość tuż powyżej vel laluś z którym pewnie rozmawiałam w innym wątku wydaje się, że myśli, że to ja jestem autorką a przynajmniej mógłby mieć cień takiej myśli, oj może tylko nadzieję

Gość gość
babo wyzej - jestes w bledzie i bierzesz moja wypowiedz z 00:38 za wypowiedz kogos innego, uswiadamiam. cos wspominalas o nadzieji... zdajesz sobie sprawe, ze to czego sie dopuscilas, to zwykle przeniesienie? nie zyj zludnymi nadziejami, bo sie rozczarujesz i jak patologiczna "autorka" utoniesz w jakims bagnie... albo mentalnym, albo "uzytkowym". ciezko powiedziec co bedzie gorsze.

Gość gość
biedak jest taki kulturalny taki elegancki taki enteligentny i pisze "babo" :D nie rozczarowałeś sam siebie? przecież sam uważasz, że kolejne wpisy tu są tej samej osoby masz pewność czy coś suponujesz? widzisz tak to jest, że można robić domysły jakie się chce i jest to dwustronne i przypominasz w tym względzie lalusia niesamowicie z pretensjami do bycia intelektualistą, ale z podstawowymi brakami logicznymi :) wielkie ego ale jak balonik, pyk i ma problem :) skąd to podobieństwo?

Gość gość
biedak? czemu niby bierzesz mnie za kogos z toba spokrewnionego? wypraszam sobie. czyzbys byla nastepna po jednej juz tu wystepujacej psycholce, ktora w kazdej wypowiedzi kazdej osoby doszukuje sie jakiegos prywatnego na siebie ataku? moze napisze to jasniej: jestes kolejna schizofreniczka? to IDZ SIE LECZYC. zreszta, sproboj rozruszac te swoje kilka na krzyz komorek mozgowych: skoro do kogos nieznajomego zwracasz sie na dziendobry per "lalus", to zwracanie sie do ciebie per "baba" jest z mojej strony i tak bardzo delikatnym i taktownym stwierdzeniem. poniewaz pozostajac na poziomie "nomenklatury" ktora narzucasz, powinienem sie do ciebie zwracac conajwyzej per "bryndzo", ciesz sie, ze nie znizam sie do twojego bezpoziomu, ale zacznij rownac w gore, inaczej uznajac kompletna bezproduktywnosc mojego traktowania twojej osoby faktycznie zejde do piwnicy zeby z toba "dyskutowac" na adekwatnym do tego, ktory przedstawiasz, "poziomie". reszte bredni powinienem pominac milczeniem, ale przypominam ponownie: nie zyj zludnymi nadziejami. wyrzuc za drzwi paranoje. moze poszukaj fachowej pomocy jesli sama nie potrafisz sobie z tym dac rady.

Gość gość
gdybyś trzymał poziom to chyba byś go nie mógł obniżyć :D??? jakiś ruchomy ten poziom ... :D autorka wyraża swoje zdanie atakuje pewną grupę czujesz się przez nią obrażony :D ???? wiesz że u ciebie góruje forma nad treścią? skąd to się bierze? mężczyźni powinni być konkretni a tu tak nie jest stereotypy to jednak problem ;)

Gość gość
Wszystkie te tępe ku)rwy ru)cham prosto w ich kakao, a potem każe brać do papy. Jesteście gorsze niż klozet do którego sr)am. Liż mi odb)yt szm)ato w du)pe pier)dolona !!!

Gość gość
W sumie fakt, przepraszam. To nie mogłeś być ty, pomimo uderzającego podobieństwa. Laluś jednak kondensuje, pomimo iż udaje intelektualistę, tak jak i ty, uderza w cudzą inteligencję nie koniecznie odnosząc się do treści wypowiedzi oraz podobnie jak ty ma pretensje do bycia kimś lepszym, jednak jest zdecydowanie bardziej konkretny w formie. Nie leje aż tyle wody i mniej u niego bełkotu. Lepiej pisze. Moja pomyłka, to tylko podobny typ osobowości. :D Taki lekko zadufany i z pretensjami. ;) :P

Gość gość
I nabrzmiałym ego. Takie ego łatwo pęka. A rozpycha się jak nie wiem. Na przykład w bełkocie.

Gość gość
1. wiec przestan sie stereotypami poslugiwac. 2. to forum publiczne, mam prawo ocenic kretynizm jako kretynizm i nazwaz nienawisc nienawiscia. ocena jest adekwatna do przedstawionej tresci. 3. pierwszymi oratorami historycznie byli mezczyzni. 4. kiepskiej ironii nie skomentuje...