Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy nie ciąża...

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.. mam 21 lat, staram się z partnerem o dziecko... Pierwszą ciążę straciłam w maju tego roku. Od tego czasu bezskutecznie próbuje zajść w ciążę. W zeszłym miesiącu okres spóźnił mi się o tydzień, ale ostatecznie się pojawił. Teraz również spóźnia sie tydzień, do tego z dnia na dzień mam większe i bardziej obolałe piersi, uczucie jakbym była wiecznie mokra na dole. W dniu spodziewanej miesiączki i dnia następnego robiłam test, oba negatywne. Jak myślicie jest szansa że jestem w ciąży ? Wizytę u ginekologa mam dopiero za kilka dni

Gość gość
Kobieto, bez spięcia. Wydaje mi się, że jednak nie jesteś w ciąży, ale powtórz test za kilka dni albo zrób betę, ona szybciej pokaże ciążę. Idź do ginekologa, może nie jest Ci dane mieć dziecka. Niech zleci jakieś badania

Gość gość
Jednak ciąża. Na pierwszej wizycie było za wcześnie, aby zobaczyć zarodek... Kolejna 12 grudnia, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku

Gość gość
Po co Ci dziecko w takim wieku? Było korzystać z życia, a teraz będziesz siedziała w pieluchach

Gość gość
Co cię obchodzi kiedy się stara o dziecko? Przecież nie pyta czy to dobry wiek, więc zamknij się z łaski swojej, bo nikogo nie obchodzi twoje zdanie. Autorko, gratulacje, trzymam kciuki, też jestem właśnie w drugiej ciąży po stracie w zeszłym roku.

Gość gość
Gratulacje :) ja też straciłam ciążę w maju tego roku, też mam 21 lat i też jestem teraz na początku ciąży. Dokładniej to 6tc3dc :) mega zbieg okoliczności :p 10 mam drugą wizytę u ginekologa. Ola

Gość gość
Dziękuję dziewczyny

Gość gość
Również trzymam za Was kciuki :)