Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość650

Prezent gwiazdkowy

Polecane posty

Gość gość650

Witam ! Poszukuję prezentu na gwiazdkę dla mojego mężczyzny. Ustaliliśmy między sobą, że nie będziemy zbytnio szaleć i zmieścimy się w mniej więcej 50 złotych. Jest tylko jeden problem, że bardzo ciężko jest wybrać coś dla niego, jest trochę wybredny. Nie ma sensu żebym kupiła mu jakieś ubranie bo w 90 % będzie to nietrafione. Tak poza tym to ma wszystko i nie ma pilnej rzeczy której by potrzebował. Najlepsze byłyby jakieś gadżety ale nawet znając go nie do końca wiem czego szukać... On zbytnio sam nie wie co może mu się spodobać. Jest osobą z mocnym charakterem. Z jednej strony silny facet, lubi chodzić w czerni, bawi się nożami, lubi broń, trzyma czaszki na szafce, śmiało mogę określić że lubi krew flaki i śmierć. Z drugiej strony jest śmieszkiem, mega zabawny, trochę świrowaty. Z jeszcze innej strony to wrażliwa, kochająca osoba która na przykład lubi posiedzieć przy świecach. Kompletnie nie jest typową osobą co też nie ułatwia wyboru prezentu. Może to być jedna duża rzecz lub też kilka drobnych. Liczę na waszą pomoc. ;)

Gość gość
Zestaw lego technic. Moj maz byl wniewbowziety :D tylko do.50 zl moze byc ciezko kupic cos fajnego.

Gość gość
Skro lubi śmierć, to załatw mu trochę cyjanku potasu. :classic_cool:

Gość gość
Gra dart rzutki lub coś podobnego.

Gość Miśka303

Kosmetyki będą super wyjściem w tej półce cenowej! Mogę zasugerować tutaj markę Masveri. Produkty wyglądają mocno premium a cena jest dość przystępna. Kup mu fajny szampon i pastę do włosów a na pewno się ucieszy 😉