Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodze na randki i zaden pan nie chce sie umowic ponownie

Polecane posty

Gość gość

dzisijesza randka zakonczyla sie jak powiedzialam (facet wypytywal mnie, jak na przesluchaniu) ze skonczylam technikum a studia nie bo nie poradzilam sobie i ze pracuje na magazynie pakuje zywnosc i ze nie mam pasji tylko zyje skromnie, a spodobalam mu po wygladzie , sam zaprosil mnie na randke z portalu randkowego a on finansista, pasje jego to insta zycie, silownia, podroze, samorozwoj, ale niestety okazal sie kolejnym materialista szukajacym pani karierowiczki z kasa , dobra praca i zyciem ktorym mozna sie chwalic na insta:O mna by sie nie mogl chwalic:( wiec mnie olal jak kazdy poprzedni

Gość gość
To nie chódź rób co lubisz dla siebie :)

Gość gość111197
Olej dupka

Gość gość
dziś on mnie juz olal:( podobnych randek bylo wiecej i zadna jeszcze nie zakonczyla sie checia z drugiej strony na kolejne spotkanie i poznanie sie :(

Gość gość
Prubój dalej aż do powodzenia. Ja od roku spotkałem około 50 kobiet, 2/3 mnie się nie podobały, 1/3 odwrotnie i szukam dalej aż do skutku.

Gość gość
Pasztet z ciebue

Gość gość
Nie masz czego żałować. Ten facet to nadęty bufon.

Gość gość
O losie pewnie jestes szara myszka albo kura domowa a on szukal laski z pierwszej strony gazety

Gość gość
Ty przynajmniej nie sciemniasz, ze masz pasje, a on insta i silownia tez mi pasja haha xd Faceci to idioci. Chcą tylko roochac. Jakbyś byla piękna i po samej podstawowce to i tak by sie umowil. Widocznie chemia albo wyglad nie zagral. Ja ostatnio olalam faceta, bo moja pasje wysmial, a sam nie ma zadnej. Żenujący gatunek.

Gość gość
To ja znowu poznalam ostatnio gościa który najpierw mi pisał że jest informatykiem i ma biuro nieruchomości jednocześnie potem ze może mi pomóc i mnie zatrudnić jako niby asystentke w tym biurze na staż a potem na stałe i jeszcze ze ma żonę ale złożył papiery rozwodowe gdy zaczęłam pytać o szczegóły to że to długo potrwa. Czuje ze kłamał i jeszcze gdy mi wysłał zdjęcie i obejrzałam jego paznokcie poobgryzane i z czarnym brudem to już dodałam do zablokowanych bo facet który jest informatykiem i jakimś cudem jeszcze ma swoje biuro nieruchomości nie miałby takich paznokci. Ciekawe kim jest ten człowiek co chciał. Ogolnie to przestrzegam was kobiety żebyście nie wierzyly we wszystko bo diabli wiedzą co to za osoba była

Gość gość
Nie możesz mieć pretensji, że faceci chcą inteligentną, wykształconą kobietę z jakimiś pasjami. Teraz sam wygląd nie wystarczy, a poza tym gdybys była aż tak ładna, to nie wierzę żeby żaden nie chciał umówić się ponownie, widocznie jesteś bardzo przeciętna.

Gość gość
Poza tym co mnie denerwuje w takich tematach- że laski same szukają najlepiej wykształconego faceta, który nieźle zarabia, a narzekają, że on nie chce ich z np. średnim wykształceniem. Nie każdy facet chce byc sponsorem dla kobiety. Poza tym jeśli nie masz pasji to też słabo.

Gość gość
Szukał dziewczyny na swoim poziomie i tyle.

Gość michał zamorski
gość dziś inny styl życia macie i poglądy, więc to od ręki niewypał, ale nie przejmuj się, trafisz w końcu na swojego, facetów jest dużo powodzenia

Gość gość
gość dziś O losie pewnie jestes szara myszka albo kura domowa a on szukal laski z pierwszej strony gazety > on szuka sztucznej lalki a ona nią nie jest, więc nic nie straciła

Gość gatunek różnorodny
gość dziś nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka, są debile, pustaki, playboye, badboye, oraz mili i ułożeni, choć być może nudni dla ciebie, coś za coś

Gość gość
Żeby kogos poznać na dłużej to musisz popracować nad swoją atrakcyjnością i nie chodzi mi tylko o wygląd (choć też), ale jeśli nie masz żadnych zainteresowan, prace która Cię chyba niezbyt pasjonuje, to czym chcesz zaintrygowac faceta? Żeby wymagać od innych trzeba też od siebie bo póki co największe szanse masz właśnie u facetów na swoim poziomie czyli pracujących fizycznie i nie posiadających hobby.

Gość grześ nie gregory
gość dziś Szukał dziewczyny na swoim poziomie i tyle. Zgłoś Szukał dziewczyny na poziomie pustaczki i autorka została dyskwalifikowana, więc to chyba pozytywne wydarzenie.

Gość gość
I nie, nie obrażam Cię absolutnie, ale taki jest fakt, że liczysz na faceta na poziomie, a sama od siebie nie oczekujesz tego samego. Większość lasek ma wysokie wymagania nawet kiedy same sobą niewiele reprezentują, a później tak sie to konczy

Gość gość
Dlaczego od razu na poziomie pustaczki? Jeśli chciał dziewczyny wykształconej, z pasjami? Ja mu się nie dziwię wcale, też nie umówiłbym się z autorką bo to pachniałoby utrzymywaniem jej przez lata, a ja jestem za partnerstwem w związku

Gość pasje żadne halo
gość dziś co w z tymi pasjami? jakieś durnoty....na pasje to trzeba mieć czas i często sporą kase, a jakie pasje może mieć człowiek wracający do domu po 12-14 godzinach poza domem w pracy lub na dojazdach w tygodniu? puknijcie się w ten pusty łeb

Gość gość
A może Autorko poszukasz sobie kogoś w swoim środowisku i pracy? Ludzie powinni się dobierać na zasadzie podobieństw, rzadko która znajdzie teraz takiego, który bedzie wydawał tylko na jej wygląd, a on będzie leżała i pachniała bo w końcu dobrze wygląda, chyba, ze jest to sponsoring, no ale wtedy raczej nie jest się partnerka życiową. Albo jeśli jakas modelka Victorii Secret uwiedzie bogatego milionera to ok, ale ona też jest na swój sposob kobieta sukcesu i ma ponadprzecietny wygląd. Cos za coś, sama tez musisz wniesc cos do zwiazku,a nie tylko facet. To tak jak z szukaniem nowej pracy, korzysci ma pracownik, ale też pracodawca.

Gość gość
gość dziś I nie, nie obrażam Cię absolutnie, ale taki jest fakt, że liczysz na faceta na poziomie, a sama od siebie nie oczekujesz tego samego. Większość lasek ma wysokie wymagania nawet kiedy same sobą niewiele reprezentują, a później tak sie to konczy > ona nigdzie nie pisała jakiego faceta szuka, to on ją wybrał z portalu przez tylko jej wygląd nic o niej nie wiedząc, ona tylko się zgodziła spotkać

Gość gość
18:36- najczęściej właśnie nie trzeba do nich wielkich nakładów finansowych tylko chęci, kurs tańca, zapisanie się do chóru, robienie zdjęć, rysowanie itd. wcale aż tak wiele nie kosztują.

Gość gość
Możliwe też, że wygląd także mu nie pasował. Na wystylizowanym zdjęciu zwykle ludzie wyglądaja o wiele lepiej niż w realu.

Gość gość
Ludzie muszą jednak do siebie pasować.

Gość gość
No właśnie, dlatego niech autorka szuka najlepiej faceta ze swoim wykształceniem i w swoim środowisku, wtedy będzie miała większe szanse.

Gość gość
bzdura, albo jest coś, o czym nie napisałaś, albo po prostu głupia jesteś, masz niezdrowe zęby, może palisz za dużo i z buzi ci śmierdzi. Przeanalizuj wszystko, bo problem jest po twojej stronie i tylko ty możesz problem usunąć.

Gość pasje żadne halo
gość dziś 18:36- najczęściej właśnie nie trzeba do nich wielkich nakładów finansowych tylko chęci, kurs tańca, zapisanie się do chóru, robienie zdjęć, rysowanie itd. wcale aż tak wiele nie kosztują. > kosztują wolny CZAS, którego styrani pracą ludzie często niewiele mają

Gość gość
Najpewniej coś nie zaiskrzyło w rozmowie, albo nie spodobałaś mu się na tyle- zdjęcia na portalu mogą być mylące, a różnice w wykształceniu i celach zyciowych przeważyły.