Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problemy z rodzicami.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od w sumie 4 lat mam problem z moimi rodzicami. Zacznijmy od 1 rzeczy. Ciągle jestem oceniany. Krytykowany w sumie bardziej, obecnie jestem w 1 klasie LO matfiz. Przez gimnazjum przeszedłem według mnie nieźle. Panie brały mnie na różne konkursy A tu z matematyki A tu z języków obcych. Z języków nawet miałem trochę sukcesów, nigdy za żaden mi nie pogratulowali.. A jak dostałem 1 z czegokolwiek nawet z religii to wyzywali mnie od najgorszego że skończę z łopatą i będę rowy kopał za 1300 miesięczne. Teraz w LO z matmy nazbierało mi się trochę 1 z matmy. Po prostu z resztą jak 80% klasy ma takie same oceny z matmy jak ja, między tym co jest na tablicy A na sprawdzianie jest przepaść. Tak 80% klasy ma same 1 I trochę 2. To mnie wyzywaja że nie zdam. Dzisiaj przyszła mała kuzynka zrobić pracę na komputerze to ojciec wszedł i mówił do niej "żebyś tylko nie prosiła pomoc mnie bo jeden dostaniesz od tak wszystkiego co dotyka to jeden jest". Powiedziałem mu żeby się już zamknąl że już tak 4 lata gadają i mnie już to [CENZURA] i Żeby wyszedl z mojego pokoju. Powiedział że mam się do niego nie odzywać. Matka tak samo się nie odzywa za oceny z matmy. Moja dziewczyna ma w weekend urodziny, mieszka 100 km obok dojazd komunikacja jest prosty jesteśmy razem 2 lata i chciałbym być.. mam plan żeby w piątek po szkole uciec wszystkie książki zostawić w szafce w szkole A jak wrócę jechać do babci na tydzień spać albo do momentu kiedy nie przyjdą ze mną porozmawiać. Rodzice ze mną wcale nie.rozmawiaja tylko wchodzą patrzą powiedzą że się nie uczę że jestem do niczego że mam się uczyć i wychodzą lub mówią że mam iść z psem czy odkurzyć cały dom. Nic innego nie mówią.. mogę prosić o jakieś rady jak sobie dac radę? Już kilka razy mówili że jak mi nie pasuje mogę się wyprowadzić. Kilka razy miałem myśli samobójcze. Płakałem co noc od 8 dni wiele razy planowałem ucieczkę ale się boję. Tak mnie wychowali na płochą [CENZURA] która ma się ich słuchać..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować