Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę zamoczyło całą głowę pod wodą w kąpieli... To była chwila nieuwagi. Czy

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się Wam coś podobnego?? Cały czas o tym myślę. Dziś moja córka (6mcy) w czasie kąpieli (myje ją nadal w wanience, bo nie siedzi) Do rzeczy - to była sekunda. Nie patrzyłam akurat na jej twarz tylko myłam stópki. Nagle patrzę na Nią, a ona głowa skierowana na bok i cała twarz pod wodą. Bardzo na to uważam, bo już tak robiła (tak jakby to lubi), ale moczyla jedną stronę - jedno ucho i oko, a teraz nos, usta CAŁA twarz była pod wodą!! Jak to zobaczyłam to spanikowalam. Szybko wzięłam ją do góry, a ona tak jakby miala wstrzymany oddech!!! Po wyjęciu jeszcze przez około 3, 4 sekundy nadal go wstrzymywała. Nagle jakby się odetkała i uśmiechała się do mnie :o nie zachłysnęła się wodą, nie kaszlala... Wody nie było ani z nosa, ani z buźki. Nic...!! Jak ją poderwałam z tej wody i była bez tego oddechu to taka jakby trochę wystraszona. Pewnie przez moją panikę. Po chwili wzięła oddech i jakby nigdy nic. Obserwuje ją cały czas. Teraz już śpi. Wszystko jest cały czas ok, ale ja nie mogę przestać o tym myśleć. Zastanawiam się czy coś się może jej stało???Możliwe, że wstrzymała oddech...?? Wkrecam sobie już różne rzeczy i mam do siebie żal.

Gość gość
Spokojnie :) wiesz, że tak małe dzieci potrafią pływać? I pod wodą też? Naturalnie to robią. Zobacz sobie filmiki na YouTube, może to Cię uspokoi.

Gość gość
Wyluzuj

Gość gość
Tyle, że ona ma pół roku. Chyba już zapomniała jak to było w życiu płodowym.

Gość gość
Oj chyba każda matka ma takie momenty i to nie tylko pod wodą ale i w innych sytuacjach. Ja nie wiem czy będę opisywać bo by mnie to zrypali równo

Gość gość
Dziecko sie troche przestraszylo. Nic jej nie będzie.

Gość gość
20:55 dawaj :p

Gość gość
Nie panikuj. Mój syn od 3miesiaca chodzi na basen, NURKUJE.. I na zdjeciach ma otwarte oczy :) Naturalnie umie wstrzymywac oddech . Wyluzuj ,nic sie nie stało. Twoja córka nie bedzie sie bac wody ,nawet takiej lejacej sie na głowe..

Gość gość
My też chodziliśmy w tym wieku na basen, dzieciaki po prostu się wciągało pod wodę:) Bez przesady, Twojej córce nic nie będzie.

Gość gość
20:57 dawaj* :p

Gość gość
Fajnie musiała taka akcja Twojej paniki wyglądać :p