Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobilybyście na moim miejscu?Teściowa wini zawsze synowe o wychowanie wnuków

Polecane posty

Gość gość

Bo o tym mowieniu to już słyszę od ponad roku, mdli mnie już na samo słowo "stymulacja", ja ze swoim synem rozmawiam duzo, ucze go mowic, czytam mu, objasniam mu swiat, zaprowadzam go do dzieci a mimo tego on majac 2 lata i 3 miesiace mowi tylko kilkanascie slow i to niechetnie. Ile zdrowia zjadła mi tesciowa oraz jej siostfzeniczka wariatka to tylko ja wiem, bo przy kazdej niedzielnej proszonej herbatce muszę tego słuchać. w tej rodzinie jest moda: co złego to synowa. Wyobrazcie sobie ze jeden wnuk ma zespol aspergera a oni WINIĄ MATKĘ DZIECKA, ze widac cos zle robi, zle wychowuje. dziewczyna juz zerwala z nimi kontakty. Ja sie zastanawiam co oni o mnie mowia jak sie spotykaja wesolutko we Wszystkich Sw,m na moj temat. ciekawe. I cieawe czego doczepi sie tesciowa, co nowego sobie znajdzie jak moj syn zacznie mowic. Dla tej starej zakutej głowy nie istnieją pojęcia takie jak diagnoza psychologiczna czy czynniki wrodzone, ona uwaza ze to wina synowych, za malo z dziecmi cwicza. A sama nic w zyciu nie robila z dziecmi, rodzice wychowali jej dzieci a ona brala nadgodziny wiecznie w pracy. mieszkala z rodzicami bedac po rozwodzie

Gość gość
Tak jest i bedzie. Jedyne co ci moge poradzic-spotykaj sie rzadziej. Nie wis na telefonie. Glowa do gory. Odpowiadaj zdawkowo, nie plotkuj. Ja ze swoimi widze sie bardzo rzadko, na imieniny i święta. Ale i tak próbują kwasić.

Gość gość
Przecież to znane provo, nie odpisujcie

Gość gość
Skończcie z tym prowo. A Ty autorko ogranicz kontakt. Miałam to samo. Teściowa co chwilę na mnie jechała a to jeszcze nie siedzi, nie raczkuje, nie chodzi, nie ma zębów, nie robi pa pa. Ciągle porównywała mojego synka do innych dzieci, najczęściej do córki siostry męża. Ograniczyłam kontakt do minimum i mam spokój.

Gość gość
Masz spokój, bo mąż dupa i mąż powinien do pionu cię postawić, bo dziecko zaniedbaneeee 0/10

Gość gość
Nie jest to prowokacja. Nie rozumiem dlaczego wiele tematów na kafe ochrzczone jest jako prowo.

Gość gość
Ja przed chwilą czytalam 5 różnych tematów w tym dziale i pod każdym isze prowo...

Gość gość
No bo jak cos było i było prowokacją, to jak tym razem ma nie być provo?