Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak teraz mysle,że mogłabym książkę jakaś o nich napisac. Normalnie siebie lubię, ludzie nie uciekają przede mną, ale zamieniłabym wszystko chyba w sobie. A więc: -odstajace uszy - opadające powieki - trądzik i blizny potrądzikowe - brak cycków - wystające zebra - za małe wcięcie w talii - biodra mogłyby być szersze - za duże łydki - paznokcie mam jakieś takie dziwne, nie podobają mi się - kostki za chude - zeby mam trochę krzywe - usta za małe - włosy się puszą Najgorzej chyba z cyckami, bo jestem płaska jak deska do prasowania. Zbieram pieniądze na przeszczep tłuszczu z jakiejś innej części ciała do cycków, ale SKAD? U mnie nie ma czegoś takiego jak zapasy tłuszczu nigdzie. Jak już kiedyś będę bogata, to będę ulubiona pacjentka chirurga plastycznego. Wiem, wstyd mi aż tak narzekac, ale dzisiaj moje cycki mnie wpędziły w jakies dno, a to pociągnęło za sobą całą lawine innych rzeczy. I mam tendencje zrzucania wszystkich niepowodzen w moim życiu na cycki i inne kompleksy. Tak więc, żeby nie zaśmiecać życia innym ludziom moimi defektami, stwierdziłam że wyzale się tutaj.

Gość gość
Jestem za gruba.To moj jedyny kompleks.

Gość gość
Zobacz gwen stefani, plaska jak deska, a odpowiednie ubranie I pewnosc siebie dodaje tylko uroku. Jej juz nawet cycki nie pasuja.

Gość gość
Kompleksowe :D

Gość gość
nos problemy z waga