Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu jakieś kobiety które zaszły w ciąże zaraz na początku związku?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka zaszła w ciążę a są zw swoim chłopakiem 3 tyg. On jeszcze nic nie wie a ona płacze, ma wyrzuty sumienia, obwinia się, że zmarnowała życie temu chłopakowi, że pewnie będzie na nią wściekły, że nie wie czy on chciał dziecko itd. Myśli o usunięciu ale nie wie czy mu nie powiedzieć najpierw, nie myślała jeszcze czy to ten na pewno, czy to ten właściwy a teraz praktycznie nie ma wyjścia, boi się też, że nie usunie a on jej nie będzie chciał i zostanie w wieku 18 lat samotną matką. Co powinna zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
Powiedz mu, potem podejmiesz decyzję co dalej.

Gość gość
No cóż, trzy tygodnie to naprawdę niedługi czas. Ale cóż, stało się. Powiedz mu, bo ma do tego prawo. Może jednak się ucieszy. Nie podejmuj decyzji pochopnie.

Gość gość
Czemu piszecie do autorki tak, jakby to ej dotyczyło? na prawdę tak nieuważnie czytacie, że nie zauważyliście, że to chodzi jej koleżankę? Co do tematu, to zgadzam się z przedmówcami, mimo wszystko powinna mu powiedzieć , nie długo ale są w sumie razem więc powinien wiedzieć, zwłaszcza, że jest ojcem.

Gość gość
Jakaś ściema, skoro już wie że jest w ciąży to musiała się z nim bzyknac na pierwszym spotkaniu. Poza tym nic ani nikt nie wykryje 3 tygodniowej ciąży. To jeszcze jest przed miesiączką.

Gość gość
Ja zaszlam w ciaze po 2 miesiacach, mała ma 3 lata i planujemy drugie dziecko. Od roku jestesmy malzenstwem i gdybym mogła to nic bym w zyciu nie zmieniła wiec lepiej niech mu powie, myślę ze nie ma sensu podejmowac decyzji samemu.

Gość gość
Ona zmarnowala zycie temju chlopakowi? Czyli sama sie zaplodnila?

Gość gość
0/10 a kretynki łykają jak młode gęsi :D :D :D

Gość gość
Pisałam do autorki, bo dla mnie to jak w kawale, gdy przychodzi młody facet do lekarza i mówi : panie doktorze, mój serdeczny przyjaciel poznał dziewczynę i poszedł z nią do łóżka już na pierwszej randce. I teraz bardzo się martwi czy nie zaraził się jakąś chorobą... Na co doktor: to ściągaj spodnie młody człowieku i pokaż mi tu tego przyjaciela...

Gość gość
ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki , a nie od faktycznego poczecia. Jak dziewczyna mloda to moze nie wiedziec u gin tez byc nie musiala bo sa testy. Ja bym chciala widziec mine chlopaka.. jestem z toba w ciazy, w 5 tyg!- ej ale mys ie znamy dopoero trzy tyg!:D

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę w 2 mies związku. Dzis jesteśmy małżeństwem z 2 dzieci. Po latach stwierdzam, ze wpadka to najlepsze co mnie spotkało

Gość gość
0/10

Gość gość
Ja zaszłam po 4 miesiącach, ale to nie była wpadka, jesteśmy razem 10 lat.

Gość gość
Ja zaszlam osc szybko bo po 10 miesiacach zwiazku, wpadka - mielismy wtedy po 26 lat. obecnie corka ma 10 lat,

Gość gość
Ja tez zaszłam jakoś po 2 tyg. Znajomości. A dziś już 8 lat po ślubie i kolejne dziecko z nami☺

Gość gość
Ja wpadlam po 8 miesiacach znajomosci, dzisiaj jestesmy udanym malzenstwem od 14 lat , to byla nasza najlepsza wpadka w zyciu

Gość gość
Ja wpadlam z moim kolega kilka lat temu, mielismy nasz uklad na sek/sod kilku miesiecy, oboje nie ccielismy dzieci (pekal guma a ja sadzilam, ze juz po owulacji od kilku dni...). ale poszlam na aborcje farmakologiczna bo nie mieskzam w POlsce.

Gość gość
Ja spędziłam z chłopakiem jedna noc... spotkałam go nad morzem. Utrzymywaliśmy kontakt i wgl ale usunelam ciąże

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę po pół roku zwiazku i facet odszedł. Chcialam usunąć, ale sumienie mi na to nie pozwoliło. Całe szczęście, nigdy bym sobie tego nie wybaczyła. Utraty tego szczęścia, ktore daje mi moja córeczka codziennie patrząc mi w oczy i mówiąc kocham cię mamusiu.

Gość gość
Ja bym chciala widziec mine chlopaka.. jestem z toba w ciazy, w 5 tyg!- ej ale mys ie znamy dopoero trzy tyg! Hahaha… też bym chciała minę faceta zobaczyć.

Gość gość
"chciałam usunąć" tiaa, bo usunięcie ciąży w Polsce, to jak usunięcie zęba... Chcieć to sobie możecie

Gość gość
Oczywiscie aborcja w Polce nie jest prosta, jednak nie wszystkie forumowiczki mieszkają w Polsce weź to pod uwagę.

Gość gość
Moja znajoma znajoma zaszła w ciąże w pierwszym miesiącu znajomości. Mają dwójkę dzieci, są już razem ok 15 lat. Ja zaszłam w ciąże po 5 miesiącach, jesteśmy małżeństwem teraz.

Gość gość
Zawarcie małżeństwa było po czy przed narodzinami dziecka?