Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa177

wyjazd Anglia styczeń 2019

Polecane posty

Gość Gosc
Dnia 4.01.2020 o 16:24, Gość ulka napisał:

I to ma być powód do dumy? to tlyko świadczy o głupocie Polaków, nieświadomych  i obojętnych na losy planety.

Akurat polska  emituje z nawet mniej niż 1 % zanieczyszczeń . Najpierw niech zrobia to chiny , indie , USA , bo jakos nie ma efektow... , jak dla mnie ta pseudo ekologiczna akacja to zwykle chodzi o kase jakoś efektow za wielkich nie ma.

Gość ejejhej

Cześć! Planuję przeprowadzkę do Wielkiej Brytanii, ale nie wiem jak się za to zabrać :) Podpowiecie? 

Angielski znam na poziomie B2, powoli wchodzę na C1. Zastanawiam się czy jest sens wysyłać CV na oferty w moim zawodzie czy lepiej jest wyjechać i znaleźć jakąkolwiek pracę i już na miejscu szukać czegoś w zawodzie?

Gość Gość
19 godzin temu, Gość ejejhej napisał:

Cześć! Planuję przeprowadzkę do Wielkiej Brytanii, ale nie wiem jak się za to zabrać 🙂 Podpowiecie? 

Angielski znam na poziomie B2, powoli wchodzę na C1. Zastanawiam się czy jest sens wysyłać CV na oferty w moim zawodzie czy lepiej jest wyjechać i znaleźć jakąkolwiek pracę i już na miejscu szukać czegoś w zawodzie?

Zależy od tego jaki masz zawód. Zawsze lepiej posłać CV i przygotować się.

Gość Gość
19 godzin temu, Gość ejejhej napisał:

Cześć! Planuję przeprowadzkę do Wielkiej Brytanii, ale nie wiem jak się za to zabrać 🙂 Podpowiecie? 

Zależy od tego jaki masz zawód. Zawsze lepiej posłać CV i przygotować się.

Gość JANKA
23 godziny temu, Gość ejejhej napisał:

Jaki masz zawod? jakie doswiadczenie?

Szkocja zaprasza

Gość ejejhej
1 godzinę temu, Gość JANKA napisał:

Jaki masz zawod? jakie doswiadczenie?

Szkocja zaprasza

Pracuję w IT, mam kontakt z ludźmi z całego świata, więc w zagranicznej firmie mogłabym pracować. 

Gość JANKA
1 godzinę temu, Gość ejejhej napisał:

Pracuję w IT, mam kontakt z ludźmi z całego świata, więc w zagranicznej firmie mogłabym pracować. 

zacznij szukać pracy jeszcze będąc w Polsce.

nie sądzę, by przez brexit miało być trudniej.  warto probować. poszukaj sobie dobrych CV templates i też cover letter dostosowany do twojego CV i do konkretnych prac o  jakies byś aplikowała. cover letter nie za długi nie za krótki (idealnie między 2000 a 3000 znaków ZE SPACJAMI )