Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszust z sprzedajemy

Polecane posty

Gość gość

Witam,kupiłem telefon samsung s 9 z portalu sprzedajemy od osoby Karolina,telefon oczywiście nie doszedł a płaciłem przelewem,ta osoba sporządza ofertę sprzedaży i przekierowuje na sklep internetowy „Nagotel Com”uwaga nie kupować tam bo sklep jest fikcyjny po zapłacie niema już kontaktu,sprawa jest na policji

Gość gość
Mnie też oszukał kupiłem Huawei mate 10 pro a sklepu już nie ma.

Gość gość
ale idioci z was

Gość gość
Idiota to ty masz na drugie imię pałacu.nie oszukali ciebie to się nie odzywaj.

Gość xxxx

witam moja sytuacja wyglada tak wczoraj gosciowi zrobilem przelew na poczcie na kwote 200 zl jest to zaliczka za telefon  i reszta przy odbiorze mial mi wyslac potwierdzenie i nie wyslal  wczesniej normalnie z nim rozmawialem przez tel. pozniej co sie okazalo telefon wylaczony  rano poszlem na poczte sprubowac zatrzymac przelew ale powiedzieli mi ze sie juz nie da i ktos wyplacil pieniadze wczoraj puzniej dzwonie jest sygnal odebral i mowi mi ze nie dostal zadnego przelewu wyslal mi screena tego konta bankowego i tam wg nie ma jego danych podanych tylko ten sam numer konta dostepne srodki saldo i takie tam co myslicie o tym ?? czy to moze byc oszustwo ?? pozdrawiam

Gość Psotka

Dzieciaki. To na pewno temat na forum ero?

Gość Maki

Z jakiego numeru telefonu dzwonil do ciebie ten typ co mu przelew zrobiłeś? Podaj wszystkie dane jakie wiesz o nim mnie też oszukał. Złodziej. 

Gość Gość

Nslezy cały czas uważać.