Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często myjecie się gdy jest zimno jak teraz? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzę: nie myjecie się codziennie, nie zmienianie bielizny ?

Gość gość
Kiedyś miałam problem z ciepłą wodą ale codziennie grzałam trzy wielkie gary żeby się umyć łącznie z włosami. To co tu czytam jest przerażajace ale w sumie nic nowego bo ludzie jebia właściwie codziennie.

Gość gość
Fajny temat. Ja jestem trochę dziwny, bo myję się rano i wieczorem, a czasem np. w sobotę myję się rano, w południe drugi raz po siłowni bywa , że i trzeci raz bo idę na imprezę wieczorem. Ja po prostu rano czuje się taki nieświeży, a wieczorem nie lubię iść po całym dniu do czystego łóżka. Dodam, że pracuje w biurzę więc teoretycznie nie brudzę się nie pocę, a jednak. Ale słyszałem już opinie ,że za często się myję, że to niezdrowe itp, itd, jednak nie zamierzam zmieniać nawyków. Uzywam też codziennie kremu do twarzy i dobrych perfum, nie uważam się za geja czy metroseksulanego.

Gość gość
Ludzie: jak wy seks uprawiacie jak się nie myjecie?

Gość gość
przed seksem się trzeba umyć, ale codzienna kąpiel to przegięcie, chyba że praca fizyczba lub latem gdy się człowiek poci

Gość gość
Boże brak słów. Codziennie mycie to przegięcie. Rozumiem takie podejście w rodzinach patologicznych...

Gość gość
"przed seksem się trzeba umyć, ale codzienna kąpiel to przegięcie, chyba że praca fizyczba lub latem gdy się człowiek poci" X Ludzie: uprawiacie seks codziennie to nie będzie tak śmierdziało w środkach komunikacji miejskiej.

Gość gość
I tu spamujesz?:-O

Gość gość
Kąpie się co drugi dzień, co czwarty seks. Szkoda tyle wody przelewać.

Gość gość
Jak jest zimno to siedzę pod prysznicem lub w wannie 2 razy dziennie. Zazwyczaj są to dłuższe rytuały gdyż lubię się wygrzac

Gość gość
Metr ciepłej wody kosztuje nie 6zl, a 26zl. Do tego należy doliczyć 9zl -zimna+ścieki:-O

Gość gość
Morał, nie należy się myć zbyt często.

Gość gość
Woda jest stanowczo za droga. To niedobrze, bo dzięki częstemu myciu człowiek rzadziej choruje. Pod koniec średniowiecza Poska była znana z niskiej śmiertelności niemowląt. Jakiś podróżnik opisywał, że w tym kraju niemowlęta są kapane 2 razy dziennie i dzieki temu nie umierają tak masowo jak gdzie indziej. Szkoda, gdybyśmy przy tak pięknej przeszłości mieli teraz śmierdzieć z powodu oszczędzania na wodzie.

Gość gość
Jak latem raz w tyg w sobotę. Latem częściej bo jeszcze w jeziorze :)

Gość gość
W którym jeziorze? Trzeba ogłosić zagrożenie epidemiologiczne :)

Gość gość
Hahaha,w tym roku plażę przeze mnie zamknęli :)

Gość gość
A tak, pisali coś w fuckcie, że na polskim wybrzeżu znaleziono potwora z Loch Ness :classic_cool:

Gość gość
Moja szefowa myje się chyba raz w tygodniu.Do jej pokoju wejść nie można tak capi potem, niemytymi włosami, niepranymi ubraniami i cholera wie czym jeszcze. Kobieta po studiach a taka fleja zacofana.

Gość gość
Trzy razy na tydzień kąpieli wystarczy. Należy dbać o środowisko.

Gość gość
Ja dwa razy dziennie, odrzuciłabym faceta, który nie kąpałby się codziennie

Gość gość
Raz dziennie wieczorem. Jesli jestem po silowni, ide na impreze, albo mam zaplanowany seks to 2 razy dziennie. Ale z was brudasy. Kto normalny, w Europie, w XXI wieku kapie sie raz w tygodniu?

Gość gość
Nie wiedzialam, ze moje pytanie wywola taka dyskusje :) na razie przebrnelam przez 1 stronę. Cóż powiem Wam jak jest: 1. Czeste mycie nie jest zdrowe 2. Powinno się myć wtedy gdy czuje sie potrzebę, jak latem czujesz 3 razy dziennie a zimą 2 razy na tydzień to jest w porządku 3. Starsi ludzie smierdza staroscia, starymi, brudnymi ubraniami, maja choroby, gnija itp to nie wynika wylacznie z niemycia

Gość gość
17:09 duzo niemowlat przetrwalo bo bylo kapane w ziołach itp Woda jest droga, to nie ekologiczne. Powinien być przydział na wodę, bo to co czytam to przegiecie,ludzie nalewaja cala wanne wody, myja sie pare razy dziennie, szok. Przez was te susze i kataklizmy :O

Gość gość
Zerwalas z facetem, bo sie myl, teraz sie msci - mowilas mu jaki jest powod? Moze gdyby wiedział to by zaczął sie myc.

Gość gość
Zwykle co 2-3 dni. Jesli sie poce to bywa ze dziennie. Miejsca intymne codziennie myje.

Gość gość
Dermatolodzy i naukowcy zalecają się myć 2 w tygodniu nie częściej.

Gość gość
Kobiety myślą, że jak się pochlipią 5 minut pod prysznicem to będą czyste hahahaha

Gość gość
A kto normalny myje się codziennie? Chyba psychicznie chore baby