Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często myjecie się gdy jest zimno jak teraz? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
Też cię na to stać, spróbuj.

Gość gość
Na mycie zębów? Wiem. Wzięłam szczotkę nawet do pracy

Gość gość
Brawo! :)

Gość gość
Halo, zdecydujcie sie. Mowimy o myciu sie czy kąpaniu?

Gość gość
A kapanie się to nie mycie?

Gość Piaskun
@ gość wczoraj Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem proszę nie używaj się do mnie istoto niższa

Gość gość
Nie kłamcie perfidnie że myjecie się codziennie bo dobrze wiecie że to nieprawda, będziecie się za to smażyć w piekle! 😠 I nie zwalajcie na facetów czy Polaków, bo wpisy potwierdzają że to domena kobiet i nie wierzę że dotyczy to tylko Polek!

Gość zenek o
Kto nie pracuje fizycznie i nie walczy z gòwnem lub świniami całymi dniami nie musi codziennie się kąpać, bez przesady. Zimą wystarczy co 3ci dzień umyć włosy, pachy oraz doope itp. co drugi dzień tylko podmyć. Kąpiel całego całego ciała raz na tydzień wystarczy. Codzienne kąpiele zaburzają naturalną chemie ciała. Oczywiście jak się śmierdzi to trzeba się umyć ale bez przegięć.

Gość gość psychopata
Jestem za myciem się, ale przeciw myciu się. Nie wiem o co mi chodzi bo mam różne osobowości które mówią co innego.

Gość nie mysl o tym mysliwcu
mysl o samiczce :H

Gość gość
W zimie w tramwaju jeśli od kogoś pachnie niezbyt ładnie, to raczej dlatego, że chodzi w przepoconych i przedymionych ubraniach. Raczej to niemożliwe do wykrycia czy ktoś się kąpał czy nie. Ewentualnie można wyczuć zapach niemytych zębów, ale ten ktoś musi się do nas odezwać. Jedynie w pracy, w biurze, w którym jest gorąco i ludzie chodzą w podkoszulkach da się wyczuć smród z niemycia.

Gość gość
Najgorzej w lecie z gołymi nogami bez rajstop i skarpetek, po całym dniu stopy są czarne jak bobo, no to rano jeżeli nie umyć to trzeba je przynajmniej przetrzeć mokrym ręcznikiem. No a teraz tak jak wszyscy wystarczy kąpiel w sobotę :-)

Gość gość
Te co się muszą myć codziennie bo się szybko zaśmierdują powinny iść do ginekologa i psychologa bo na pewno mają grzybicę i fobię chorobliwej czystości, syndrom brudaski, pewnie pochodzą ze wsi i mają przekonanie że w mieście trzeba się myć codziennie :-D

Gość gość
codzienne mycie to choroba psychiczna, macie coś poje/bane w globusie

Gość gość
ojprd jaka patola

Gość gość
jeszcze napiszcie że codziennie się depilujecie :D

Gość gość
Ja czekam do wiosny.

Gość gość
Codzinnie prysznic! Nie rozumiem takich brudasow. kiedys babeczka probowala mi wmowic, ze codzienne mycie zle wplywa na jej luszczyce. Pewnie...bo rozkladajaca sie skora na ogniwach choroby jej pomoze!

Gość zawszość
niezależnie od pory roku: codziennie rano prysznic z myciem głowy. w razie potrzeby dodatkowo prysznic, gdy się człowiek spoci lub po podróży transportem publicznym.

Gość gość
obrzydlistwo widzieć rano ludzi z przyspanymi włosami i łóżkowym zapachem oraz w niepranych ciuchach śmierdzących łojem. fuj!

Gość gość
w polsce nadal króluje kultura niemycia :o przeżyłam szok widząc nawet stewardessy w polskich liniach lotniczych LOT z nieumytymi włosami od wczoraj :o

Gość gość
wszędzie zdarzą się brudasy i śmiedzochy. ale na zachodzie ludzie z reguły myją się codziennie od stóp do głów. jaka to fatyga? potem jest takie przyjemne świeże uczucie cały dzień. w polsce niestety jest tak jak widać w wielu wpisach powyżej :P ludzie łażą w niemytych włosach notorycznie. baby niby eleganckie i wyperfumowane, a tu na łbie tłusta fryzura z łojem:P ludzie chyba myślą, że tego nie widać, może sami nie zdają sobie sprawy... w zimie potem chociaż nie capią, ale takim łojem słodkawym to i owszem, szczególnie w ogrzewanych pomieszczeniach. FUUUUUUUUJJJJJJ!

Gość gość
Codziennie wieczorem kąpiel lub prysznic, włosy to co 2 dzień, bo mam raczej suche.

Gość gość
Mój mąż tak się mył codziennie, przed i po, oduczyłam go, lubię pachnieć seksem i jak on wychodzi z domu pachnąc mną. Ci co się myją codziennie to się nie kochają i albo mają kogoś na boku albo to planują, to proste i logiczne! :-)

Gość gość
Jestem ciekawa co chorobliwe czyścioszki robią jak im mężczyzna tryska we włosy? Przecież polanie wodą gorącą czy zimną tylko pogorszy sprawę i później wyczesywanie przez tydzień :-)

Gość gość
Ja nie mam męża, nawet chłopaka, ale też lubię po masturbowaniu wychodzić bez mycia, specjalnie idę zaraz do sklepu, nie wiem dlaczego tak mam ;-)

Gość gość
W drogeriach są takie dezodoranty antyprespiranty o różnych ładnych zapachach, to dla tych co się zaśmierdzają szybko, wcale nie muszą się myć codziennie. Ja się tak nie zaśmierdzam żebym też musiała myć się codziennie a i tak używam, polecam :-D

Gość gość
Co tyle godzin ile deklaruje producent antyperspirantu :)

Gość gość
00:25 dokładnie, ja też wycieram tylko ręcznikami papierowymi a włosy myję normalnie później przeważnie na weekend :-)

Gość gość
00:42 weź, przecież można się pryskać ile chcesz a nie tylko raz :-D