Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezadowolony mąż z córy

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę kocham swojego męża. Żyjemy w rodzinie gdzie liczy sie silna męska głowa rodziny. Rzadko kiedy mam cokolwiek do powiedzenia, ale nie przeszkadza bo sama wychowałam się w takiej tradycji. Zastanawiam sie teraz co zrobic. Dopiero co wyszłam ze szpitala. Urodziłam piękną córeczkę. Mąż jest niezadowolony bo chciał synka. Chciał od razu żebym zaszła w nową ciążę i chyba się udało. Nie do końca tego chciałam, ale nie wyraziłam sprzeciwu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie chłopczyk. Czy myślicie ze dobrze postąpiłam? :(

Gość gość
nie wiem kto głupszy, twój mąż czy ty... :/ a w ogole mam nadzieje, ze to prowo, bo szkoda dzieci z takiego związku

Gość gość
Wyczuwam trolla. Pewnie mamuniameleczce się znowu nudzi

Gość gość
Mam nadzieje ze tym razem beda bliźniaczki coreczki. Piona !

Gość gość
Wyszłaś za muzułmanina?

Gość gość
Jeszcze w połogu zaszłaś w ciążę. Matko kochana. Ale jeśli jest taki krótki czas między dziećmi to duże prawdopodobieństwo że nowe będzie tej samej płci. Będziesz rodzić do skutku powodzenia

Gość gość
Jeszcze w połogu zaszłaś w ciążę. Matko kochana. Ale jeśli jest taki krótki czas między dziećmi to duże prawdopodobieństwo że nowe będzie tej samej płci. Będziesz rodzić do skutku powodzenia X Ja pierdole, skąd ty te rewelacje bierzesz? Ty tak serio? Do szkoły nie chodziłaś? XD

Gość gość
Współczuję męża zjeba

Gość gość
prowo, albo się autorka z chvjem na głowy zamieniła :D

Gość gość
gość wczoraj A Ty do szkoły chodziłaś? Nie wiesz, że jak w macicy jeszcze są pozostałości DNA poprzedniego dziecka, to to wpływa na płeć kolejnego?

Gość gość
płec jest rprzeciez nadawana przez plemnik, nie cierpie słowa córa, prostacy tak gadają

Gość gość
Jeśli w macicy są jeszcze jakieś strzępki z DNA poprzedniej córki, to będą one ściągały do siebie męskie plemniki za zasadzie odwrotnego naładowania elektromagnetycznego. Dzięki temu plemniki męskie zostaną zatrzymane a plemniki kobiece będą mogły zapłodnić jajo. Heloł!!!