Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko ma problemy neurologiczne, a teściowa i jej "świta" winią mnie!!!

Polecane posty

Gość gość

usłyszałam wiele razy aluzje'widać źle jest prowadzony", "widać ktoś coś zaniedbał", leci kubeł pomyj na mnie i na moją mamę która pomagała mi gdy wrociłam po macierzynskim do pracy. Przy czym tesciowa i jej siostra oraz chrzesnica to są ludzie ktorzy mają naprawde rozne problemy ze sobą ale dla nich psycholog i psychiatra to dla czubów, nie przyjmuja do wiadomosci ze wnuk moze byc zaburzony, stosuja typowe wyparcie, zwalaja wine na mnie, a on ma stwierdzone przez kilku specjalistów problemy ze spektrum autyzmu, one dalej swoje. przez to ze mnie bolą ich aluzje zerwalam kontakty niemal calkowicie. uwazacie ze to dobrze? przykro mi nie dalam rady.

Gość gość
Nie przejmuj sie. Rob swoje.

Gość gość
Wymyśl coś nowego, nuuuuda :(

Gość gość
To powiedz tesciowej, ze to jej synek ci zrobil chore dziecko, bo gen autyzmu pochodzi od ojca.

Gość gość
11:43 Chyba powinnam ją własnie wyedukować w tym kierunku. Tylko że to jest człowiek, który będzie się z lekarzem i z profesorem kłócił że on nie ma racji, tylko ona. Z takimi ludźmi to najgorzej co nie powiesz to bzdura, co nie zrobisz to zle. oni maja monopol na racje, profesor slynny na caly kraj sie pomyli ale one sie nie pomyla. mowie ci, przesrane

Gość gość
Znowu ta z tym prowo od spektrum autyzmu....masz coś z głowa autoreczko?!

Gość gość
11:54 nie rozumiem, "ta" od autyzmu czyli kto? Moje dziecko diagnozę dostało w zeszlym miesiacu, nie zdazylam nawet sie z tym pogodzic a co dopiero wypisywac w internecie

Gość gość
Nie wysilajcie sie to ta wariatka znowu tematy zaklada 🖐️

Gość gość
UWAGA TO JEST PROWO! Wystarczy wpisac w wyszukiwarke "spektrum" i wszystkie tematy tej psychicznej autorki wypadna!

Gość gość
Bardzo Ci wspolczuje, ze zamiast wsparcia otrzymujesz jeszcze baty. Ogranicz kontakty z kochana rodzinka, moze bokami cos do nich dotrze. Wiecej wsparcia otrzymasz od wspol- dotknietych rodzicow. Trzymaj sie.

Gość gość
prowo 0/10 🖐️

Gość gość
Po co siedzicie na kafe skoro każdy temat to prowo?

Gość gość