Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie że różnego rodzaju rywalizacje

Polecane posty

Gość gość

również o płeć przeciwną, wygrywa nie ktoś lepszy, ale bardziej upierdliwie medzacy się.

Gość gość
No i?

Gość gość
reguły gry ze szkoły podstawowej, promującej kujonów raczej,a nie tych którzy choć trochę się czymś interesowali

Gość gość
Wątpię. Nachalni często dostają kopa w tyłek właśnie dlatego, że nie dają komuś samemu zadecydować tylko pchają się przed szereg. Wiem, co mówię.

Gość gość
No i bardzo nie podoba mi się to.Pogodzilbym się z tym, że ktoś jest ode mnie lepszy,że mam kompleksy.Cos zostałoby załatwione.Natomiast wymedzenie czegoś to nie jest załatwienie sprawy,tu się coś rypnie i to wróci.

Gość gość
Może niekiedy dostają kopa, ale mam wrażenie,że u większości ludzi to działa wprost przeciwnie.

Gość gość
Inteligentni ludzie pewnie się nie nabiorą na to, ale pewien system załatwiania różnych spraw jest. chyba nastawiony na takich wyskakujących nie wiadomo kiedy i krzyczących pamiętajcie że wszyscy są tak samo fajni

Gość gość
cukiereczki dla wszystkich tak samo słodkie muszą być

Gość gość
Wygrywa ten który bardziej podoba się ofierze. Jeśli facet się podoba to jego nachodzenie nie jest męczące. Wręcz przeciwnie a gdy się nie podoba to logiczne że nie.

Gość gość
To tak nie do końca jest, chociaż powinno tak być.Mam odczucie, że coraz bardziej wygrywa medziarz,a jak przegra to nie da żyć.