Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie ze niektore dzieci pamietaja poprzednie wcielenia

Polecane posty

Gość gość
Ciemnogród i zabobon się szerzy. Czerwone wstążki przy wózkach też macie?

Gość gość
gość dziś Zajrzales czlowieczku do tematu, gdzie piszą o rzeczywistości i cie przeraziło, co? To wróć proszę do swego matrixa, i nie przenoś swych lęków (sam żyjesz w ciemnogrodzie, więc żeby nie dopuścić do siebie tej mysli, wyzywasz innych od ciemnogrodu). Gada śpiący do przebudzonych, doprawdy. Idź i śpij nadal, matrix jest bezpieczny, tylko pić, jeść , spać...

Gość gość
6:51 Dobry film, hihi

Gość gość
zabobon «ogół wierzeń i praktyk opartych na przekonaniu o istnieniu mocy nadprzyrodzonych, które mogą sprowadzić na kogoś nieszczęście lub ustrzec go przed nim» My owmawiamy co sie ludziom przytrafia w tej rzeczywistosci, ich przezycia, a nie zjawiska nadprzyrodzone, ktore zmieniaja nasz los jak bedziemy na kolanach. Takze uzywajac slowa zabobon to opisujesz swoja wiare w boga i mniejszych bozkow tzw aniolow i swietych, ktorys prosisz o interwencje w swoj los- wiec kto tutaj w zabobony wierzy?

Gość gość
I przedstawiacie mocarne dowody! Paplanine kilkulatka i własne sny. Czy wy widzicie jak śmieszne jesteście?!

Gość gość
A i jeszcze nagrania z youtube są dowodami.Leczcie się na nogi bo na głowę juz za późno. Aż tak was przeraża myśl że po śmierci nie ma nic? Jesteście istotami biologicznymi i tak jak wszystkie inne dołączacie w obieg materii?

Gość gość
Paplaninia tysiecy kilkulatkow, a to juz jest troche ciezej odrzucic.

Gość gość
Moze i nie ma nic po smierci, jestem istota inteligentna wiec dopuszczam wszystkie mozliwosci z braku dowodow. Wiem, ze nasza rzeczywistosc jest bardziej skomplikowana niz wiekszosc ludzi widzi. Mam dowody na to wiec nie musze wierzyc. Osobiscie nie mialabym nic przeciwko gdyby po smierci nic nie bylo, ale wiem, ze w tym wszystkim jest cos wiecej,

Gość gość
Proszę was wróćmy do tematu... Może ktoś z was ma jakieś historie z tym związane? Przeczucia sny??

Gość gość
Mam sny, ze bedzie wojna...

Gość gość
A to ja tez mam takie sny o wojnie czesto. Sni mi sie bombardowanie albo ze przed czyms uciekam i jestem w wielkim strachu. Nie wiaze tego z zadna reinkarnacja. Moze bardziej ze wspomnieniami moich dziadkow z wojny, ktore.mi opowiadali w dziecinstwie. Nie wierze w reinkarnacje.bo to sie kloci z tym co mowil Jezus.

Gość gość
Wierze natomiast w pewne przenikanie sie swiatow na pewnej plaszczyznie.

Gość gość
Mój syn teraz 10 lat, opowiadał kiedyś ze wcześniej był kaczka. Serio. Upierał sie za pamięta wielką farme i on po niej biegał z innymi kaczkami. Aż przyszedł farmer i go zabił.... Śmieszne troche ale on jest przekonany ze tak właśnie bylo

Gość gość
No to tak to wlasnie jest z ta reinkarnacja jak z ta kaczka....hahahhahah.

Gość gość
Demokracja nie ma sensu skoro głos baby wierzącej że jej syn był kaczką jest równy głosowi oddanemu przez chociażby prof. Vetulaniego...

Gość gość
Ja miałam przez kilka lat ten sam sen...codziennie. Śniła mię się jakaś duża woda. Morze czy ocena. I ja się unosiłam na tej wodzie. Dziwny sen i taki długotrwały...

Gość gość
Moze syn kaczka w poprzednim wcieleniu. Jego matka go zjadla jak byl kaczka a potem odrodzil sie jako czlowiek... Strach pomyslec ile kurczakow zjadlam w zyciu i co z tego wynik ie..

Gość gość
Niektorzy z was to takie śpiace zombi, tylko jesc,pic, spać, i.pracowac, iście chodzace roboty. Nic poza swiatem fizycznym. Dla Was jak czegoś nie znacie to nie istnieje. To rozumiem, ze jak nie byliscie np na Madagaskarze, to on nie istnieje. Kompletnie nie pojmujecie, ze poza swiatem fizycznym jest swiat energetyczny, my jako chodzaca energia, bo cialo ją posiada, jak i nasza dusza, mamy aure, ktorącwidać i czuc i zmienia sie ona w zaleznosci od naszego samopoczucia mysli, emocji, sytuacji.zyciowej, ma tez stale elementy i kolory przewazające. Kryształy gorskie maja silną i piękną energię, piękne energetyczne niebieskie swiatlo z nich wychodzi. I serio, do tego nie trzeba być Jezusen, każdy z nas po kilku cwiczeniach moze to zobaczyć, to jest normalnie powiazane z,nauka fizyki, biologii i chemii i matematyki, ti nie ma ani czarów ani magii ani dzialan szarlatana. To samo telepatia, nic trudnego, radio działa na podobnej zasadzie jak nasz mozg, mysli czy obrazy sa przekazywane na pewnych czestotliwosciach i tyle, zadna magia. To ma kazdy z nas w sobie, tak samo jak zdolnosc mowy, tylko zeby mowic musi sie uczyc i ćwiczyć i to samo z tą nauką widzenia aury, telepatii i tym podobnych. No ale jak Wasze ciasne umysly odrzucają naukę (wg was szarlatanstwo i bajdurzenia) i to nauke typu fizyka kwantowa, no to ja sie nie dziwię, ze tak.ciasne umysly nie są gotowe nawet na rozmowę o reinkarnacji. Jestescie przedstawicielami tej części spoleczenstwa ktora niegdys zatureckie szarlatanow uwazała zielarzy i paliła ich na stosie za uzdrawianie ludzi.ziołami a co dopiero energią, jestescie jak ci ktorzy pukali sie w glowę tym lekarzom, ktorzy odkryli, ze jest cos takiego jak bakteria i nalezy dbac o higiene to bedzie mniej zgonow, jestescie jak ci ktorzy wysmiewali tych co odkryli, ze czlowiek powstaje w kwestii fizycznej z plemnika i komorki jajowej, no bo przecież, to nieprawda, "przecie człek malutki bardzo wychodzi z penisa i przechodzi do brzucha kobiety żeby tak trochę oodrosnac a po kilku miesiącach wyjść". Serio, Przez takuch jak Wy ten swiat to jeszcze dlugo ciemnogrodem będzie, robcie swoje jak chcecie ale dajcie innym zyc a nie na siłę chcecie ich uspić tak jak i.wy śpicie w swoim matriksie.

Gość gość
Zgadzam sie ze neegie czy tam aure mozna czuc ale to klamstwo ze kazdy moze to zobaczyc.

Gość gość
A i czuc moga jakies osoby ale na pewno NIE WSZYSCY.

Gość gość
Zyje 40 lat na swiecie ale nigdy nie widzialam zadnej aury i nie zam ani jednej osoby ktora by cos takiego widziala. Dlatego nie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze kazdy moze to zobaczyc.

Gość gość
Postulat dbania o higienę wyszedł PRZED odkryciem bakterii, na zasadzie OBSERWACJI Dlatego spowodowało to tyle zamętu... Świecące kryształy to czysta fizyka i chemia, a nie jakaś tajemna energia... O fizyce kwantowej masz takie pojęcie jak ja o balecie mongolskim... A z tym poczęciem to pewnie według ciebie jakaś kumulacja energii, zstąpienie aniołów, a masturbacja jest jej trwonieniem... Mogłabyś spożytkować swoją ENERGIĘ na robienie czegoś dobrego dla świata i ludzi albo chociaż dla siebie, a ty ją trwonisz na bronienie bzdetów i rzekomego przebudzenia. A tak się spytam? Ziemia jest okrągła według Ciebie czy płaska?

Gość gość
Dopóki nie weszłam na kafe nie wiedziałam, że kobiety są aż tak głupie...One są jeszcze głupsze.

Gość gość
I oczywiście te ENERGIE objawiają sie tylko wam, a nie największym umysłom naszych czasów jak hawking, dagrasse tyson, mirzakhani... Akurat tylko wam.

Gość gość
12'37' Jak tak ciebie czytam czlowieczku to stwierdzsm,,ze moj but od lewej nogi jest bardziej inteligentny,, bo nie mowi jak nie potrafi, a ty klapiesz ozorem o czymś o czym nie wiesz. Hehe, z ta masturbacja i plaska ziemia to rozumiem na podstawie wlasnych obserwacji?

Gość gość
Do gościa 12.19 Chciałabym mieć taka przyjaciółkę. Ja podobnie odbieram swiat tylko jestem w tym osamotniona.

Gość gość
To byłby koniec świata! Dwie kretynki tak blisko siebie...Próżnia waszych mózgów zassałaby wszechświat

Gość gość
Czarna dziura by powstala...

Gość gość
Nie ma reinkarnacji.

Gość gość
Zebys ty jeszcze wiedziala co to jest czarna dziura :o