Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To mój facet ma rację czy ja?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chodzi o wyjazdy to czasem mi je fundował, ale generalnie to mnie na nie stać bo mam źródło dochodu z wynajmu nieruchomości. Ale mimo wszystko chce iść do pracy bo czuję taką potrzebę żeby zarabiać i sie rozwijac. Zamartwiam sie bo kiedys mnie inaczej traktował, niestety się zmienil i mam wrazenie, ze znajomi sa dla niego najważniejsi. Aha i nie wspomnialam jeszcze, ze jedziemy z takimi jego znajomymi, ktorych akurat tak średnio lubie- sa tacy jego znajomi, w ktorych towarzystwie lepiej sie czuje

Gość gość
Tu ja co też dolozylam 300 zł. Mój też był dla mnie lepszy. I też mnie zrobił ze swoimi znajomymi w te wakacje. Oni się nie zmienią. Wiedza ze nam weszli na głowy i tak już będzie. Rób co uważasz ale kasy nie dawaj już

Gość gość
Pociągi jeżdżą 1-go stycznia, nie ściemniaj.

Gość gość
Ale nie wszędzie dostaniesz sie pociagiem, szczególnie, ze to praktycznie cała Polska do przejechania tzn. z północy na południe, spróbuje coś znaleźć i jesli sie uda to pojade, a jesli nie to zostane :O

Gość gość
Mozesz dziewczyno wyjasnic, co Ty robisz z takim bucem? Nie dosc, ze on uwaza, ze nie musisz pracowac, bo masz prowadzic dom i zajmowac sie dziecmi, to oczekuje, ze z tego niepracowania bedziesz sie tez utrzymywac (sytuacja z sylwestrem - zaplacilas sama za siebie, przypuszczam, ze nawet nie zaproponowal, ze cie zaprosi), to jakis zjebany szowinista, zmarnujesz przy nim zycie.

Gość gość
Ten Twój koleś to dupek. Piszę to jako facet.

Cóż, i tak najlepsze sylwestry spędza się we dwoje przy penetracji wszystkich kobiecych otworków. 00 Koleś to buc.