Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxzzzRoman

POMOCY

Polecane posty

Gość XxxzzzRoman

Hej wszystkim. Na początku proszę mnie nie oceniać z góry czy pisać w stylu młody nie zna życia itp itd czy ogarnij się małolat. Pisze tu bo w sumie hm.. nie mam pojecia co mam ze Soba zrobic czy gdzie pojsc. Jestem 26 letnim facetem. Mam pracę. Umowa na nieokreślony czas. Nie mam żadnych problemów. Czy to z miekszaniem czy z finansami czy zdrowiem. Jedynym moim problemem jest to że na nic nie mam ochoty . NIE CHCE MI SIE ZYC. Dosłownie. Z pracy która wykonuje , czy jakiś wyjść na imprezę czy spotkanie totalnie nie mam fun'u. Wszystko mnie denerwuje , irytuje, nic mnie nie cieszy . Mam nawet czasem myśli że dobrze by było gdyby mija historia się zakończyła na tych 26latach i nie musiał bym się dalej męczyć w tym świecie z to ludźmi i z sobą. Jest mi wstanie ktoś coś racjonalnego doradzić? Czy to jest jakaś ukryta depresja ? Jakiś stan ? Udać się z tym nw do psychologa czy do psychiatry/psychoterapeuty?? Serio , strasznie proszę o normalne komentarze bo naprawdę mam strasznie dużo,, negatywnych " myśli że naprawdę lepiej by było gdyby mnie nie było.

Gość gość
Pewnie masz kompleks małego członka.

Gość gość
brak ci witamin i stanu zakochania

Gość gość
Haha xd