Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u znajomej maja otwarty kibel w lazience..obrzydzenia dostalam..

Polecane posty

Gość gość

Niektórzy to brudasy Znajoma zaprosila mnie do mieszkania i zauwazylam ,ze splukiwala kibel z otwarta klapa i potem ciagle byl otwarty.. U moich rodzicow tez tak zawsze bylo,ale oni sa ze wsi,a kolezanka to wielka dyrektor w jednym z oddzialow banku

Gość gość
U moich rodzicow tez tak zawsze bylo,ale oni sa ze wsi ///// moi też są ze wsi, a ubikację zawsze zamykają... 0/10

Gość gość
Lepiej nie odwiedzaj znajomych jak masz ich potem obgadywac jak mają w mieszkaniu. Nie lepiej umawiać się w knajpie?

Gość gość
Zamykanie czegoś a brud to dwie różne sprawy. Na twoim miejscu wstydziłabym się że jestem tak prymitywna, że zamiast nie patrzeć w stronę pomieszczeń nie dla mnie, ja "zapuszczam żurawia". Musisz być mentalną dziadówą.

Gość gość
Przeginasz. Dawaj do Cb wpadniemy i wytkniemy Ci Twoje zle nawyki. Przy okazji zrobimy test białej rękawiczki

Gość gość
ja mam tez otwarta a dlatego ze moj kot sie zalatwia do toalety

Gość gość
Jak to zrobiłaś? Z tym kotem? To kurcze wygodne bo chciałabym kota ale kupowanie żwirku i mycie kuwety mnie zniechęca

Gość gość
dziś A spuszcza wodę?

Gość gość
nie uwierzę, ze taki tłuk jak autorka ma znajomych na poziomie dyrektora oddziału banku. Pewnie u nich sprząta i obgaduje pracodawców

Gość gość
W kiblu siedzialyscie?

Gość gość
wody nie spuszcza. moj kociak. mam mega INTELIGENTNEGO kota. czyta liczy cud miod malina

Gość gość
A jaki poziom wg ciebie ma dyrektor banku? :D dyrektorka ktora ja znam caly dzien siedzi w biurze i gada przez telefon, a jak wyjdzie to drze gębę, ze plan kredytow na ten miesiac nie zrobiony i premii nie bedzie. Czytaj, pracownice nie dostana, bo jej z 2 kola wpadnie..moglo by trzy :D

Gość gość
A ja tez nie zamykam kibla, a jestem z miasta. :D Ciekawi mnie, jak można zobaczyć czy ktoś spłukuje kibel z otwartą klapą czy nie. Razem tam siedziałyście?

Gość gość
Chciałam iść do WC ale ona kazała mi poczekać,ze tez jej się sikac chce i jak wyszla po sikaniu to deska była w Gorze ciągle.

Gość gość
To jest prowo, ale mnie to obrzydza strasznie. Córka ma taką koleżankę. Potem szoruję całe wc. Na szczęście mam oddzielne od łazienki.

Gość gość
Ja mam fisia na punkcie zamykania klapy, nie wspominając, że dostaje dylerki jak mąż spuszcza pierw wodę a później ja zamyka :P Kiedyś oglądałam program, w którym mówili, że bakterie unoszą się w górę na 2 m i na boki. A co jest obok ?? umywalka i papier toaletowy, którym się podcierasz... chcesz się podcierać bakteriami?? W publicznej toalecie jak widzę papier to wiem, że sobie go daruję, wole chusteczki. I zawsze lekko pchnę klapę a niech trzaśnie bo nie spuszczę wody bez jej zamknięcie. Taka to mała przypadłość moja o która męczę męża ale reszta świata niech robi jak chce....

Gość gość
Najgorsze, że niektórym brak piątej klepki lub coś w mózgu niedomknięte 0/100