Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Obraziłam chlopaka, ktory mi się podoba tylko dlatego, bo mi się podoba i nie chcialam aby się zorientował. Przez to nie miałam go szansy blizej poznać. :( Kto tez tak ma?

Gość Teppic      No1
Każda osoba w sytuacji paniki może tak mieć ;] Jeśli ci zależy, podświadomie wolisz nie próbować, niż spróbować i się sparzyć. Przy tym kobiety są z reguły bardziej emocjonalne niż mężczyźni, więc łatwiej ulegają takim głupim podszeptom układu limbicznego.

Gość gość
Zachowanie z pogranicza "szalonej wariatki". Przepros i wyjasnij, moze zrozumie "szalenstwo". Prawie, jak Hela w opalach. Ell.

Gość gość
Autorko - lecz się.

Gość gość
czemu nie chcesz zeby sie zoorientowal?

Gość gość
Mam podobnie tylko mnie nie obraziła a dała kosza

Gość gość
12.32 ale przynajmniej nie masz czego zalowac bo postawila sprawe jasno. Co ci konkretnie powiedziala? Bo ten "moj" nic mi takiego zlego nie powiedzial.

Gość gość
nie powiedzial nic zlego , podoba ci sie, a ty nie chcesz zeby o tym wiedzial i obrazasz sie na niego? w co ty grasz?

Gość gość
12:40 Właśnie nic nie jest jasno bo cały czas się zachowuje jakby czegoś chciała a nie potrafila tego powiedzieć.

Gość gość
fajnie, że chciaz masz z nią jakis kontakt, ja juz niestety straciłam szansę i bardzo żałuje. A w co ja gram eh no on jest taki zmienny, raz mily innym razem olewa i gdy juz mi sie wydaje ze w koncu sie dogadalismy i za moment cos sie wydarzy fajnego on zmienia sie o 180 stopni i to mnie wkurza i tym mnie irytuje i wtedy boję się brnąc w to dalej. On daje takie oczywiste sygnaly a potem robi cos zupelnie odwrotnego. Nie wiem dlaczego, czyzby tez się bał, że się wyda. Oboje jestesmy zajeci i chyba to tez jest jakis powod...

Gość gość
no to jak jestescie zajęci to chyba jasne o co chodzi