Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość
Zaraz sprawdzę

Gość gość
Jęsli jeszcze mozna to Agnieszka 6.06.1990 czy znajde prace i wyjdę za mąz za Pawła?

Gość gośćGosia
Dam Pani w sr znac:D

Gość gość
Tak będzie on pokazał się ze ma 2 kobiety do wyboru przy sobie,żywi do niej uczucia i karta diabła się teraz ukazała czyli namiętność seks. Czy wróci do Pani niestety nie,pokazało mi się słowa rzucał na wiatr w stosunku do Pani.

Gość gość
dziękuje pani za szczerą odpowiedz, najlepsza najgorsza prawda

Gość gość
Agnieszka tak znajdzie Pani pracę.Tak będzie ślub widać przy Was dzieci.Pozdrawiam

Gość gość
Pani Gosiu będę czekać.:) Pani Agnieszko zapomniałam dopisać,będzie to szczęśliwe małżeństwo takie na dobre i złe w zdrowiu i w chorobie.

Gość gość
21:48 przykro mi ale nie koloryzuje pisze to co widzę w kartach.Nie lubię robić nadzieji żeby potem ktoś się rozczarował.

Gość gość
Czy będzie ślub z Andrzejem? Wspólne dzieci? Gosia 17/01/1989. Dziękuję i pozdrawiam!

Gość gość
Ania z Gdańska czy bede w ciąży. A jak tak czy urodze syna czy córkę

Gość gość
Pani Gosiu tak będziecie małżeństwem tyle,że to nie będzie planowane.Powód do zawarcia ślubu będzie ciąża.Tak to widze

Gość gość
Pani z Gdańska ja widzę tu jakby napisać utrudnienia.Trzeba zadbać o zdrowie,leczenie widzę.Ciąża będzie ale po leczeniu.No cały czas leczenie mi się pokazuje.Pani nie ma problemów z jajnikami?Pozdrawiam

Gość gość
Na dziś kończę.Jutro zajrzę jeśli będą pytania.

Gość gość
Ania z Gdańska sory wróżko. Ale ju jestem w ciąży myślałam zr wudza3 twoje karty ale nie umirsz wdrożyć juz jesysm w ciąży

Gość gość
Kobietom w ciąży kart się nie stawia!!!odbiera się energię nienarodzonemu dziecku.Pani nie zadała prawdziwego pytania stąd nieprawdziwa odpowiedz.Pozdrawiam

Gość gość
Niech Pani poczyta dlaczego w ciąży nie stawia się kart.Tarot to nie zabawka.

Gość gość
Ku przestrodze skopiowane.Mam takie samo zdanie. nie stawiam kobietą w ciąży (chyba ze jest to sam początek czasami jeszcze kobieta o tym nie wie ,w w skrajnie podbramkowych sytuacjach a pytanie nie dotyczy dziecka .A teraz odpowiedź dlaczego??? gdyż kobieta w ciąży ma specyficzną energię (bardzo wysoki poziom ) Są takie stare ludowe wierzenia ze kobiecie w ciąży się nie odmawia bo nam źle pożyczy i tu przykład jej oddziaływania oczywiście te które świadomie to wykorzystują to płacą za to potem karę . Kiedy ktoś wróży tak jak aj "czuje wyczuwa osobę ,energię " może po prostu "pomylić energie matki i dziecka .Dwa rozwijające się dziecko musi mieć unormowaną energetykę inaczej zaburzamy proces rozwojowy .Pamiętam przypadek pewnej pani była w 4-5 miesiącu ciąży ja odmówiłam jej wróżby używając tych argumentów ze istnieje ryzyko zaszkodzenia dziecku .Ta pani nie posłuchała poszła na wróżbę do bardzo znanej wróżki w Polsce ,3 dni później straciła ciąże ,ktoś powie zbieg okoliczności być może tylko ze ja znam wiele takich przypadków .U tamtej pani ciąża rozwijała się prawidłowo a lekarze do dziś nie znają przyczyny straty ciąży.Oczywiście to nie znaczy że każda kobieta traci dziecko jednak kiedy jest takie zagrożenie kobieta nie powinna ryzykować zdrowia ani życia dziecka .Jeszcze jedna rzecz przed laty była afera na jednym z portali ezoterycznych a mianowicie pewien mag (tu nie napisze o kogo chodzi) podwał się za wróżbitę ,szukał werbował kobiety w ciąży ...on rósł w siłę one traciły dzieci lub rodziły chore...nie napiszę o szczegółach bo ktoś mógłby to znów wykorzystać .Energia dziecka nienarodzonego to pożywka dla tych co maja złe intencje.... Beata Kalinowska

Gość gość
Droga wróżko. Czy wyjdę za mąż? Ewa

Gość gość
Dziwne bo sama rozkladam karty i wyszedł diabeł koleżanka też mi stawiała i że jest zainteresowany ogólnie romans wyszedł. Sylwia

Gość gość
Pani Ewo karty wskazują nie wyjdzie, przelotne romanse tak, nic poważnego. Musi pani zadbać najpierw o siebie zdrowotnie, widać ma pani problemy emocjonalne.

Gość gośćGosia
To moze mi Pani odpowie na jeszcze jedno pytanie?

Gość gość
Klaudia 19.09.1990 kiedy poznam tego jedynego?

Gość gość
Czy ta para sie zejdzie? Agata - 10.09.1997 Krzysiek - 11.06.1996

Gość gość
Odpowiem o godz 20. Ta odp z dziś to nie moja dotycząca P.Ewy.

Gość gość
I podawajcie daty ur bo osób o danym imieniu na świecie jest mnóstwo-musi być jakaś ta energia.

Gość gość
101181 Gosia czy spotkam milosc? Jesli Tak to kiedy? Czy wyjade za maz?

Gość gość
Gosia tak będzie to ustabilizowany mężczyzna.Czas mi pokazują karty ze już teraz.

Gość gość
Klaudia karty wskazują wiosnę 2019r.

Gość gość
Czekam na odpowiedz o Agacie i Krzyśku