Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość
Wzajemnie zatem do jutra :)

Gość gość
Jeszcze mam jedno pytanie, jesli zajrzy Pani jutro (to ja od meza oschlego, ktory mial kochanke). Czy poznam kogos w niedalekiej przyszlosci i moze wtedy zacznie mi sie ukladac w sprawach sercowych? Magdalena

Gość gość
Czyli z tego romansu nie będzie nic poważnego? Nika

Gość gość
Paula 24.10.1986 Michał 26.03.1983. Miał wypadek z kolega który był pod wpływem alkoholu. To był samochód Michała ale prowadził kolega. Będzie miał sprawę bo policja jak przyjechała obaj byli już na zewnątrz bo nikomu bardzo się nic nie stało I stwierdzili że skoro jego auto to pewnie on prowadził chociaż kilega się przyznał to i tak on jest oskarżony. Stad moje pytanie czy dostanie wyrok i straci prawo jazdy?

Gość gość
Wielka pani wróżka, a dała się na to podpuścić: gość 2018.11.23 W 1990 roku luty miał 28 dni, więc nie może być takiej daty urodzenia jak 29.02.1990.

Gość gość
Głównie patrzę na rok urodzenia.Jesli podajcie błędne daty czy mniej sprecyzowane pytania-karty mogą zdać nam bardziej ogólna odpowiedz bądź błędna. W takim razie zamykam wątek.

Gość gość
Szkoda :( pozdrawiam.

Gość gość
A nie odpowie Pani chociaż tym co już zadali pytanie? :(

Gość gość
Odpowiem tylko tym co zadali pytania.Jeśli ktoś chciałby korzystać z moich wróżb.Oczywiście za opłata.Mogę podać e-mail do kontaktu.

Gość gość
wrozbatarot87@o2.pl Jedno pytanie 5zl. Analiza problemu obszernie 10zl. Rozkład partnerski 20zl.

Gość gość
Kasia-Jacek Dziekuje za odpowiedz. Jesli to nie problem to prosze tylko o odpowiedz,czy dalej mam ladowac w totolotka i grac czy sobie odpuscic? Czy wygram wieksze pieniadze? Kasia 23.01.1980

Gość gość
gość 2018.11.27 - wróżko, to sie zgadza bo Pan T. jest rzeczywiście emocjonalnie chłodny a R jest ciepłym, pełnym humoru rozsądnym facetem. Za wróżbę się nie dziękuje ale pozdrawiam:)

Gość gość
Pani Magdalenie pokazała mi się Pani w kartach w sferze uczuciowe jako osamotniona.Nie widzę mężczyzny w najbliższej przyszłości,żeby Pani poznała.

Gość gość
Paula tak straci widać rozczarowanie u niego,najpierw pokazuje się odwrócenie od tego kolegi.Czekanie straty się pokazują.

Gość gość
Kasia Jacek tak widać zmiany Same dobre karty mówiące o wygranej.Powodzenia zatem.

Gość gość
Jestem facetem: 7.03.1979 czy będę z kobietą, z którą mam romans?

Gość gość
15.15 to do mnie czy do Pani Magdaleny? :)Joanna.

Gość gość
Pani Joasia Mężczyzna o ciemnych włosach,ciemnych oczach pokazuje się przy Pani.Sylwetka wysportowana,wyrzezbiona.Wzrost do 1.8m.Bardzo pociągający mi się pokazuje.Ah aż sama się rozmarzylam wrozac dla Pani :) Taki błyskotliwy charakter,nie będzie się z nim Pani nudzić.Bardzo fajny wiek poniżej 30 lat.

Gość gość
15:15 Magdalena

Gość gość
Czy nie jest czasem pani Mariolą?

Gość gość
Aha, już przeczytałam Pani Magdaleny pytanie. Hehe pomyliło mi się, myślałam, że mi tak wyszło osamotnienie i się rozpędziłam, przepraszam.

Gość gość
Hehe dziękuję:* pozdrawiam

Gość gość
Nie nie jestem Mariola

Gość gość
Pan 79r tak,pierwsza karta odrazu mówi o romansie,konkretną i rozsądna kobitka z niej.Tak Będziecie razem 10monet.na końcu rozkładu.

Gość gość
Eh no szkoda, ze nikogo tam kolo mnie nie widac, ale musze zaczac cos robic w tym kierunku, zeby jednak odwrocic los i poznac jakiegos milego pana :) dziekuje za wrozbe. Magdalena

Gość gość
To moze i mi powrozysz na milosc, 050987 Dorota

Gość gość
Mam kolejne pytania: czy mój chłopak zakonczy swój romans z byłą? co on do niej czuje? czy chce do niej wrócic? czy my dalej bedziemy razem? dlaczego mnie z nią zdradza i sie spotykają? ja - Natalia (07.05.1999) on - Krzysiek (11.06.1996) ona - Agata (10.09.1997)

Gość gość
Dorota 87 Przy Tobie pokazał się mężczyzna-ktoś jakby w Twoim wieku może trochę starszy,jesteś w związku z tego co widzę-bo karty mi pokazały zaręczyny ślub i potomstwo.

Gość gość
„Gdy tedy wejdziesz do ziemi, którą Pan, Bóg twój, ci daje, nie naucz się czynić obrzydliwości tych ludów; niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych; gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni, i z powodu tych obrzydliwości Pan, Bóg twój, wypędza ich przed tobą. Bądź bez skazy przed Panem, Bogiem twoim”. 5 MOJŻ. 18,9-13

Gość gość
Natalia,a więc no karty pokazują mi tutaj,ze spotykają się bo ona mu się bardzo podoba,widać takie pozadanie silna chemię przed która nie potrafi się bronić.Nie potrafi się jej oprzeć.Jest nią oczarowany,chcieć może by i chciał zakończyć ale nie potrafi to jest zbyt silne.