Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobie która udostępnia takie rzeczy?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się jeden chlopak raz jest dla mnie miły raz nie. Co wydaje mi się, że mu się podobam, to potem on zmienia się o 180 stopni. Zauwazylam, ze ww. chlopak na swoim profilu umiescil taki cytat. "Szukam cię-a gdy cię widzę udaję, że cię nie widzę. Kocham cię-a gdy cię spotykam udaję, że cię nie kocham Zginę przez ciebie- nim zginę krzykne, że ginę przypadkiem." Nad tym cytatem jest jego komentarz "coś w tym jest". Jak myslicie czy te jego zmienne charaktery wzgledem mnie to to jest cos co ma wspolnego z tym cytatem?

Gość gość
Czy to nię jest tak, ze on boi się okazywac uczucie?

Gość gość
Napiszę tylko, że ludzie którzy wklejają takie cytaty czy jakieś mądrości na fejsie są żałośni. Znajdź sobie normalnego faceta a nie jakąś emocjonalną pizdeczkę.

Gość gość
gość dziś Napiszę tylko, że ludzie którzy wklejają takie cytaty czy jakieś mądrości na fejsie są żałośni. Znajdź sobie normalnego faceta a nie jakąś emocjonalną pi**eczkę. X popieram, lamus zachowuje sie jak gimnazjalista

Gość Teppic    No1
Panowie (panie?), to, że wspomniany młodzian bije was być może głębią zrozumienia siebie na głowę, nie znaczy jeszcze, że jest pisdusiem. Wiem, że to taki pierwotny lęk właściwy każdej nierozwiniętej formie życia, ale nie bójcie się tego, czego nie znacie.

Gość gość
Następny filozof:O

Gość Teppic   No1
Mówi się, że ignorancja nie boli... ale dlaczego miałoby to oznaczać, że boli cię BRAK ignorancji u innych ludzi? :D Przeszkadza ci, że rozwijają się szybciej niż ty?

Gość gość
Dobrze, że wie co czuje, źle że boi się tych uczuć, że nie chce, by poprowadziły go przez życie, być może do szczęścia. Jeden pisze w pamiętniku, drugi na Pudelku, trzeci na Kafe, czwarty na Wyspie, piąty na Fejsie, szósty w każdym z powyższych i krytykuje innych, że to robią:p Ważne by nie dusić uczuć, bo uczyć się siebie i prowadzić siebie do Dobra.

Gość gość
ale myslicie, ze ten cytat moze tlumaczyc to dlaczego raz jest do mnie mily innym razem zmienia sie o 180 stopni, robi się oschły itp.?