Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosziromaximus

Ale sie wku'rwilem jprdl je'bac ku'rwq noobow je'banych

Polecane posty

Gość Tosziromaximus

Ku'rwy grac nie potrafia ja nie wiem ich wszystkich powinni zbanowac a oni zamiast ich banowac zeby gra byla lepsza ro pewnie sie xieszą ze mają w ch'uj graczy a wiekszosc z nich to je'bane ku'rwa nooby dałny co ku'rwa nadają sie do grabia ku'rwa w opoe'rdalanie gały ojcu a nie do grania w moba je'bane sku'rwysyny powystrzelalbym wszystkich mam juz tego dosx i nie bede ku'rwa gral z je'banym ped'alami ku'rwa je'bane dzieci

Zamknij m'orde srynik ped'ale i wypie'rdalaj grac w majnkraft to gierka dla zje'ba twojego pokroju xD ja ku'rwa jestem dobry nie moja wina zw te ku'rwy sa tak beznadziejne a sam ku'rwa wszystkich meczy nie wygram

no dziwne ze ja kiedys talonem na midzie ale to bylo z 6 lat temu wygralem 20 rankedow pod rzad jakbys nie byl slabeusz to bys wygrywal nic nie dajesz od siebie wiec jest 4v5 wiec nie dziw sie ze przegrywasz nie umiesz grac w moba

za duzo sobie wyobrazasz tosziro, ale w sumie nie ma co sie dziwic, mnie niszczysz w gierkach, a na forum placzesz ze przegrywasz uu przegrywam bo mam noobow w teamie uu hahah

wiem o czym piszesz, bo juz sie naczytalem placzu na forach o grach komputerowych gdzie placz ze przegrywam bo mam noobow w teamie jestes po prostu slaby pograj sobie z botami zamiast psuc gre innym ludziom