Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldek981

Wybór dobrego wzmacniacza.

Polecane posty

Gość Waldek981

Kupiłem kolumny firmy STX model F-80 n, jaki wzmacniacz do niego polecacie?

Gość gość
Ten wzmacniacz nie nadaje się do domu, to konstrukcja estradowa do montażu w szafie rack. Pomijam tutaj fakt beznadziejnej jakości produktów stx. Do domu rozejrzyj się za używanymi wzmacniaczami stereo takich firm jak Yamaha, Denon, Pioneer, Sony, Kenwood. Najlepiej z pierwszej połowy lat 90-tych. Za ok. 500 zł można kupić przyzwoity wzmak stereo.

Gość Waldek981
Alberto a jak tam z tym wzmacniaczem jakość dźwięku i brzmienie?

Gość Alberto01
Dźwięk i brzmienie ma świetnej jakości. Ja na firmę STX nie mogę narzekać, wszystko co u nich kupowałem nie odstawało jakościowo od innych firm, ich sprzęt nie jest robiony na jedno kopyto.

Gość hubciowa
Również mam głośniki do kina domowego marki STX i są niezawodne. Widzę, że ktoś tutaj wyżej nie poleca jednak ja się nie zgadzam w porównaniu do tych wzmacniaczy z połowy lat 80 są niezawodne i dobre nie do porównania.

Gość gość
ja używam samochodowy boschmann jakies 15letni podlaczony do zasilacza komputerowego

Gość Elzon
Wzmacniacze STX są dobre, ale ktoś tam podawał na górze wzmacniasz estradowy, a autor potrzebuje do domu. Najlepiej zapytać sprzedawcę, który będzie najodpowiedniejszy.

Gość Bruno88

Kojarzę tę firmę. Miałem jakieś dwa lata temu od nich głośniki samochodowe.Bardzo pozytywnie zaskoczyłem się ich jakością. Brzmienie na bardzo wysokim poziomie. Teraz myślę nad kolumnami od nich https://stx.pl/category/kolumny Ktoś może coś polecić???

Gość robert

Kolumny stereo STX F-80 n kosztują coś około 360zł na stx ale rewelacja. Kupiłem je jeszcze na początku zeszłego roku z polecenia kolegi i jestem bardzo zadowolony. 

Dnia 20.01.2019 o 15:47, Noisy88 napisał:

A korzystał ktoś ze wzmacniacza zintegrowanego STX BH4 ? Od dawna myślę o ich  kupnie, ale nie mam się kogo poradzić 😕

Bierz go śmiało. Parametry są ok, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz 😉

Gość IrekPe

Wzmacniacz od stx jest dobrym wyborem. Istnieje małe prawdopodobieństwo, że nie będziesz z niego zadowolony 😉