Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, kobiet

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest wasz cel w tym, że odzywacie się po kilku miesiącach, kiedy to wy same zakonczylyscie znajomość? I po co wogole trzymajcie kontakty do faceta przez tyle czasu skoro nie zamierzacie się już odezwać? Taka sytuacja spotyka mnie już trzeci raz w życiu, a nigdy nie dostałem sensewnej odpowiedzi od dziewczyn, które tak się zachowały :)

Gość gość
Bo liczymy, że można wrócić do tego, co było

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :) Kwiatek dla Ciebie 🌼 Martwilem się o nią, często myślałem, ale mi żalem, bo ona tak chciała aż do dzisiaj kiedy zadzwoniła :) Nie chce żeby to miało drugie dno, nie chce znowu dostać po "dvpie " :)

Gość gość
*milczalem (nie żalem) :)

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Któraś z dziewczyn jeszcze coś doda? :)

Gość amBrożyk
a czego się spodziewasz, że jedna lub druga albo trzecia napisze , że 'bzykała' się z frajerami a po bzykaniu każdy powiedział 'cześć mała' , i została sama, peazde po bzykaniu wypucowała ale sama chciała bzykania , wiedziała że po bzykaniu zostanie sama , dla własnej przyjemności się bzykała i teraz tak sobie wyobrażam , że kobieta 'przebzykana' ponieważ chciała się bzykać z Heńkiem na Heńka nie może liczyć, Heniek poszedł do Doroty na bzykanie, teraz ta kobieta szuka innej możliwości i znajomości do bzykania, normalna kobieta nie wytrzymuje bez 'bzykania' naturalnego, jeżeli NIE znajduje naturalnego bzykacza to szuka i znajduje naturalny 'bzykach' o nazwie vibrator, gdy kobieta przyzwyczai się do vibratora to już nie będzie potrzebowała naturalnego kindybała !

Gość gość
Dzięki Viceklita, abuabu... za odpowiedź :)