Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinkaSarańsk

Oceńcie mój utwór

Polecane posty

Gość PaulinkaSarańsk

Oszukałeś, bo zabrać cnotę mi chciałeś ooo. Ślub obiecałeś, ale nie chciałeś dać mi zupy, żebym mogła dać Ci d**y. Ja sukienkę szykowałam oooo myślałam, ze mnie pokochałeś, ale Ty tylko wyrOchać mnie chciałeś ooo Torty szampany obiecywałeś Niebezpieczną twarz miałeś, rżnàć mnie chciałeś, ja Cię kochałam, a ty klamales oooo do buszu zabrać mnie miałeś, ale Ty tylko fiutem myślałeś i tak mnie omamiłeś, ze aż dobiłeś Po nocach nie spałam, bo o Tobie myślałam, wciąż pracowałam i pieniądze odkładałam, a ty klamales bo inne tam rOchales a ja szlochałam całe dnia i noce, bo mnie wyrOchac nie chciałeś teraz moje łzy są tylko wspomnieniem, bo dla mnie umarłeś i Cie wyjBalam jak Ty te ruskie szmàty oooo Mój łysy blondynie, myślałam o rodzienie. Dzieci Ci rodzić chciałam, nawet buszu się nie bałam teraz samotnie w tym buszu zginiesz. Przez Ciebie dziwkà się stałam i z koleżankami w bureldelu na Wschodzie wylądowałam Ty moj lysy blondynie, myślałam o rodzinie. teraz samotnie wciągam kokàine na tej piérdolonej Ukrainie

Gość Fanka Rosjan
Bardzo ładny utwór