Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam z nim zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, Mam 24 lata od dwóch lat jestem w związku, który... trwa... Kiedy go poznałam był romantyczny, czuły ale od jakiegoś czasu doszły władczosc. Jest mężczyzną dla którego kobieta ma sprzątać, gotować wychowywać dzieci i jeszcze pracować. A ja nie jestem typem dziewczyny której wystarczy gotowanie. Kiedyś chodziliśmy na spacery, do kina itd. Dla niego liczyć się teraz tylko to żebym wiecznie była "piękna" tzn. Chodziła po domu w sukienkach, spodnicach i butach na obcasach a do tego jeszcze makijaż ostry. Ja taka nie jestem. W domu chce się czuć swobodnie a nie jak pinda. Teraz jestem chora i co.... mieszka w drugi mieszkaniu. Po roku dowiedziałam się że ma zone i dziecko, są w trakcie rozwodu, a bynajmniej tak twierdzi. Nawet kłamał z tym ile ma lat. Ja tez nie jestem swieta ale bez przesady. Nikt z jego rodziny nie wie ze jest ze mną. Najgorsze u niego to wieczne kontrolę... a wyjdź gdzieś z jakimś kolegom to juz koniec. Niby mówi ze mnie kocha ale sama nw. Kiedyś chodziłam uśmiechnięta i zadowolona a teraz... nawet on mówi żebym się zmieniła bo ze smutasem nie będzie. Dziś się dowiedziałam ze idzie w sobotę na urodziny... SAM. Co robić?

Gość gość
Kupić kilo rozumu idiotko. Albo pożyczyć od kogoś mózg.

Gość gość
Jedynym idiotą jest ktoś kto ocenia innych