Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejni popieprzeni rodzice rozmnażający sie jak zwierzęta

Polecane posty

Gość gość

INTERWENCJA 22.11.2018 Daniela szukano dwa dni. Uciekł do lasu przed rodzinnym koszmarem?

Gość gość
dobre, ojciec pracujący rozporkiem a mamusia leży i słucha jak on na niej pracuje nie zabezpieczając się przed kolejnym dzieckiem

Gość gość
jaki koszmar, co sie stalo, kto uciekl i dlaczego?

Gość gość
tak, oddać im dzieci i jeszcze dać po 1000+ bo 500+ za mało

Gość gość
ale pieprznięci rodzice, aż tak się rozmnażać

Gość gość
Ja akurat tutaj nie obwiniam kobiety znam rodziny gdzie ojciec jest panem i władcą i kobiety siedzą jak trusie.moja koleżanka przechodziła ten koszmar w dzieciństwie ojciec przychodził do domu czy był pijany czy nie matka na dzień dobry dostawała w twarz musiała mu podać pod nos obiad pozmywać dać tyłka zakupy on robił nie dawał jej w ogóle pieniędzy do ręki.

Gość gość
jak nie winna kobieta, bieda jak cholera a ona rodzi dziecko za dzieckiem, to nie średniowiecze, jak siedziała z nim, nie umie odejść to sie idzie do lekarza po leki, żre się je garściami aby nie było kolejnego dziecka, dociera to do ciebie. Ja żebym miała się otruć tymi lekami to jako matka nie dopuściłabym do kolejnego dziecka nie mając warunków ani pieniędzy na ich utrzymywanie. A jak matka nie może jeść leków ze względu na religię to niech wypieprza z tymi dziećmi do księdza i niech on i ją z tymi dziećmi utrzymują.

Gość gość
Jesteś nienormalna czy jak że obwiniasz matkę ?Przecież to ojciec robi dziecko a nie ona!czyli kobieta ma się faszerować lekami A on bez zabezpieczenia może sobie hulać i się spuszczać kiedy chce ,tak? To ty właśnie jesteś średniowiecze i stereotypie.

Gość gość
gość dziś Jak nie ma rozumu na tyle, żeby z kretynem nie żyć, to jednak powinna mieć na tyle, żeby się zabezpieczać. Coś za coś.

Gość gość
do gość dziś - ja pierdolę, średniowiecze to ty jesteś, to kiedyś nasze babki tak postępowały bo ksiądz im powiedział, że mają spełniać obowiązki małżeńskie i dawać kiedy chłop chce. Facet robi jej dzieci a ona leży i słucha jak świnia grzmotu, ja pieprzę, co za tępak z ciebie. Bo jak ją gwałci to niech spieprza od niego, a jak lubi aby ją gwałcił to niech sie zabezpiecza jak mu daje wiedząc, że on nie ma gumy na kutasie

Gość gość
ja nie mogę, w jakim zacofanym kraju ja żyję, facet robi dziecko za dzieckiem a matka leży i słucha, to może podczas tego leżenia niech sobie weźmie książkę o antykoncepcji i się w tym czasie douczy skąd się biorą dzieci

Gość gość
Przy takich sytuacjach powinna byc przymusowa kastracja kobiety po ktorym.porodzie moze 4. Takie prawo nadac lekarzom, ktorzy znajac beznadziejna sytuacje rodzinna po ktorym.porodzie podwiazuja kobiecie jajowody. Toz taka baba jest na moje jak opozniona w rozwoju bo siedzi ze swoim.katem i oprawca w domu daje sie g****ic.

Gość gość
no oczywiście, że winna już być nie po 4 kastracja tylko po drugim, ale dopiero by był krzyk przez tych katolików, którzy mają później w d***e dzieci w tych rodzinach, umieją tylko ozorem mleć a nie pomagać

Gość gość
10:26 A może kastracja faceta a nie kobiety, co? dlaczego to kobieta jest wina a facet ma być górą?Jemu obciąć jaja.myślisz że tak łatwo jest kobiecie odejść od męża mając 10 dzieci??

Gość gość
od razu narodziła 10 dzieci, miała czas po aby spieprzać np. po 1-2 dziecku , po pierwsze nawet pierwszego nie robi się z byle kim, myśli się z kim sie robi dzieci

Gość gość
Problem w tym, że jeśli sama pochodzi z patologii to raczej innych wzorców nie zna i nawet przy 1 czy 2 nie ogarnęła, że sama powiela patologię. Ale macie rację, takim pato-roochaczom jak jej mężuś powinno się robić kastrację. Narobi bachorow bo mu sie *ebac chce a utrzymac nie potrafi.

Gość gość
do gość dziś - ale i jej też podwiązać jajniki, bo jak męża wykastrują to ona znajdzie innego i będzie jej robił dzieci, bo te baby tak mają, ze się muszą rozmnażać.