Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰00552

OSZUSTKA OLX!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰00552

Podaje sie za LIDIA URBAN/ URBANEK z Bia艂ystok oszustka wystawia zabawki nie wywi膮zuje si臋 z transakcji. Od momentu przelewu zero odezwu przestrzegam!!!!!!!!! 509229274 to jeden z podawanych numer贸w

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moj膮 wnuczk臋 te偶 oszuka艂a 偶yruje na dzieciach babsko bez serca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eeeeeeeeeewelina
Rowniez mnie oszukala, zlozmy pozew zbiorowy. Kupilam dwie zabawki, przelew zrobiony na prawie 400zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak sie jest kretynk膮 kak ty hom i sie robi przelew na olx to tak potem jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i u mnie to samo przelew na 140 poczta si臋 zglasza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Art. 263 kk. Policja bez problemu ja namierzy. Sam wygra艂em taka spraw臋, wi臋c dziewczyny do dzie艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sorry, art. 286 KK :) tyle scierw "nascigalem", 偶e myla mi si臋 artyku艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiach
Witam. R贸wnie偶 zosta艂am oszukana, zam贸wi艂am zabawk臋 i zap艂aci艂am 162 z艂. Tydzie艅 czasu od przelewu, przesy艂ki brak i zero kontaktu. Rozmawia艂am ze znajomym policjantem i m贸wi 偶eby zg艂osi膰 to na policj臋. Pieni膮dze pewnie przepadn膮 jedynie z allegro mo偶na odzyska膰.. Mam nauczk臋..nast臋pnym razem je艣li sprzedaj膮cym nie b臋dzie firma to paczka tylko za pobraniem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podawajcie maile do siebie, razem zawsze cos zdzialamy ewna18@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sad zobowiaze takie scierwo do naprawy szkody, wi臋c pieni膮dze niekoniecznie przepadna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak mysle, ze nie przepadna, bo wystawiala zabawki za spore pieniadze i dopiero oszukane osoby zaczynaja sie zglaszac. Szkoda to na pewno okolo kilku tysiecy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
osb jest wi臋cej babke naciagnela na wozek za 1600...masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam,wyglada na to,偶e r贸wnie偶 zosta艂am osxukana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 oszukana przelew na 160 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up. Wsp贸艂czuj臋 Dziewczyny,nie odpuszczajcie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wpisujcie miasta Zielona G贸ra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to zglos policji zamiast pisac na forum i do olx . Ja znalazlem faceta co sprzedawal ps4 za 699 zl i zrobilismy test ze zarezerwowalismy i kolega zadzwonil za godz ze chetny na ps i facet powiedzial ze nikt nie dzwonil po ps i moze zejsc z ceny ale tylko przelew. Za tydzien te same psp pojawilo sie na allegro z cen膮 499 jako nowe zglosilismy i chlopa zlapali :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie falszywy sklep oszukal na 379 zl. imie i nazw Rafal Majka Wroclaw . chlopa zlapala policja oszukal na 700 tys zl. sprzet byl tanszy niz w sklepach. np moj tel wybrany koszt w sklepie 560 zl a na fals ywym sklepie 379.99

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, te偶 zosta艂am oszukana na zabawki dla dzieci, czy podejmowa艂 kto艣 ju偶 jakie艣 dzia艂ania zg艂oszenie na policj臋? Bo Ja pyta艂am si臋 znajomego policjanta i oczywi艣cie jest to do wylapania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 zosta艂am oszukana w najbli偶szym czasie id臋 zg艂osi膰 na policj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez ide na policje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dane prawdziwe i nr konta to zlapi膮 a jak podany na falszywe dane to szanse zero. Za sprawe s膮dow膮 oplata 500 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same sobie winne jestescie. Nigdy nie p艂aci sie od razu,zawsze przy odbiorze. A najlepiej z allegro kupowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj dok艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰00552
Witam wszystkich poszkodowanych. Widze ze jest nas sporo a moze i jeszcze wiecej. Mysle ze z pewnoscia kazdy powinien udac sie na policje. Moje zg艂oszenie policja przyje艂a. Napisa艂am ten post z nadziej膮, 偶e gdy oka偶e si臋 wiecej os贸b poszkodowanych wsp贸lnie wiecej osi膮gniemy prosze o podanie meila, telefon, wszystie osoby poszkodowane lub jakikolwiek kontakt do siebie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwr贸c膮 sie do olx o przekazanie ip z jakiego oszustka sprzedawala i tak j膮 namierz膮:) lepiej podawajcie numer sprawy jak taki istnieje i wtedy sie go mowi na policji i widz膮 jakiej sprawy dotyczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰00552
Na policji powiedzieli ze ka偶da osoba poszkodowana musi osobi艣cie zg艂osi膰 spraw臋 przest臋pstwa wi臋c dziewczyny zg艂aszajcie!!!!!!! dodatkowo reklamujcie przelew w waszym banku zrobiony na konto tej oszustki! macie do tego prawo i wasz bank b臋dzie 艣ciga艂 bank oszusta, r贸wnie偶 zadzwo艅cie do banku oszustka to jest par ibas na infolinie i zg艂o艣cie przest臋pstwo podajcie nr konta tej baby !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zg艂osi艂am sprawe wczoraj na policji i narazie czekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To poczekasz i pol roku. Kolega kupi艂 Motorole moto g5 na olx za 570 zl i nie doszla. zglosil policji i tez kazali czekac,inni ludzie tez kupowali i tez czekaj膮 i tak juz od kwietnia 2018 i zero zmian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 X Zlapia bez problemu :) Na forum pojawili si臋 oszu艣ci, kt贸rzy zniech臋caj膮 do dzia艂ania. Drogie oszukane Panie, JEDZCIE Z TYMI S****WAMI OSZUSTAMI :)

Udost臋pnij ten post