Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plotki o romansie, jak to znieść? Jak się zachowywać?

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę znieść tych spojrzeń :o

Gość gość
Jakie?

Gość gość
plotki to pikuś ,mi jeden cham napisał na komórkę taki tekst ,,rozłożyłaś nogi przed Wojtusiem''-to mnie zmiażdżyło i zrujnowało bo nie dość ze nie jestem taka to jeszcze z tym człowiekiem nawet na TY nie jestem a kolejna to taka że to były trener mojego syna;-( to było podłe jak można komuś tak pisać??? na jakiej podstawie??

Gość gość
A był romans?

Gość gość
Jaki romans? :o

Gość gość
no właśnie jaki romans?

Gość gość
ja nie uznaję czegoś takiego jak romans ,kocham go ale nie możemy być razem dlatego oboje trzymamy dystans .Albo małżeństwo z nim albo nic ,żaden romans nie wchodzi w grę,nigdy nie byliśmy blisko bo nie możemy być i choć umieram z tęsknoty bo nigdy nikogo tak nie kochałam to jednak wiem na co mogę sobie pozwolić a na co nie.My nawet nigdy nie wyznaliśmy sobie uczuć prosto w oczy,żadnego spotkania prywatnie żadnych rozmów prywatnych nic .Jedyny dotyk -zwykłe podanie dłoni.Wiemy jak mamy się zachowywać.Ludzie są podli.To prawda.Tez sobie z tym nie radzę. https://youtu.be/qUmUiofIrmA

Gość gość
jakie to są spojrzenia?

Gość gość
Romans z K, choć żadnego romansu nie ma!!! Jakie spojrzenia? Pogarda. Patrzą na mnie jak na dziwkę. Śledzą każdy mój krok, każdy gest do K, każdy uśmiech do niego. Czuję się jak w klatce.

Gość gość
15.57 kto to jest K?

Gość gość
ten z 00.15 o którym piszę też ma nazwisko na K ale ja z nim nigdy nic nie miałam i nie chcę mieć,cep wymyśla o mnie różne niestworzone rzeczy i się stale przywala do mnie i do mojej rodziny ,powinien przeprosić mnie i pana W!

Gość gość
dodatkowo całą akcje nakręcają takie dwie p***y które chcą mojemu do łóżka wlezć wiec sobie wymyśliły że będą rozpuszczać o mnie ploty że mam niby z kimś romans ,phi co za idiotki!!zapłacą mi za to!

Gość gość
15.57 gimbaza tak ma ,jesteś jeszcze nastolatką a u nastolatków to normalne

Gość gość
Poważnie wy się przejmujecie takim czyms? Ja bym sie z tego śmiala. Jeszcze bym publicznie mówiła ze ktos ma takie podejrzenia i kpila

Gość gość
tak przejmuję się bo jestem porządna kryształowa! nie łamię przykazań a ktoś w bezczelny sposób robi mi opinię d***** i do tego jeszcze jemu (W)też niszczy opinię,moje dzieci również na tym cierpią nie wiedzą co o mnie myśleć i jak jest naprawdę,przez te cholerne plotki syn nie może już uprawiać swojej pasji a do człowieka którego szanował stracił zaufanie.

Gość gość
K to K, chyba nie myślisz że napiszę jak się nazywa? Oczywiście że mnie to dotyka. Jeszcze chwila a ktoś doniesie żonie, awantury mi jeszcze brakuje.

Gość gość
A najgorsze jest to że boję się do niego nawet uśmiechać bo wiem że jest na cenzurowanym. To straszne !

Gość gość
bzdury wymyslasz nic takiego nie ma!

Gość gość
Możesz przestać rozwalać mój temat? :o

Gość gość
Ktoś odpowie na pytanie?