Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawiacie seks mimo ze nie macie ochoty ?

Polecane posty

Gość gość

Mamy kryzys w małżeństwie, kochamy sie raz na tydzień średnio, mąż wraca z pracy bardzo późno i często chce sie kochać po północy kiedy jestem juz padnięta. Kiedy mowię ze nie mam ochoty obraza sie i jest strasznie nerwowy i czepialski, ostatnio nawet wspomniał o rozwodzie ...jak to pogodzić ?

Gość gość
A on wie że macie kryzys?

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to że facet żeni się by mieć seks na zawołanie a potem trafia się taka żona no i BACH!

Gość gość
ja uprawiałem seks z eks chociaż nie zawsze miałem ochoty z powodu tego jak mnie traktowała. poza tym miałem podejrzenie że mnie zdradza. kilka miesięcy później mnie zostawiła gdy jej potrzebowałem. z sympatycznej dziewczyny na która zawsze można było polegać zmieniła się w ostatnią k..wę.

Gość gość
W sobotę o niedzielę też pracuje? W takie luźne dni to można przecież rano i wieczorem. Jak długo jesteście po ślubie i czy macie dzieci?

Gość gość
"jak to pogodzić ?" X To zależy czy pracujesz, czy rano wstajesz, czy macie dzieci, czy generalnie masz ochotę na seks tylko faktycznie jesteś zmęczona.

Gość gość
Dzieci nie mamy, małżeństwem jesteśmy 8 lat, pracuje na rano, wiec kiedy wychodzę do pracy on śpi. Ochotę na seks mam często po pracy kiedy on jeszcze w pracy jest, ale nie koło północy... tak w weekendy zazwyczaj sie kochamy, problem w tym ze on juz w piątek po północy jak wraca chce sie kochać a jak ja mowię ze jestem padnięta, to jest obrażony cały weekend i robi klutnie o wszystko, tym samym psując nam weekendy :(

Gość gość
To prześpij się w ciągu dnia (nie macie dzieci więc nie ma problemu) i będziesz miała siłę na seks o 24-od czasu do czasu możesz tak zrobić. Możesz też kłaść się spać wcześniej, budzić się 30-40 minut wcześniej i wtedy budzić męża ma seks. Jak tak się mijacie to musicie coś ustalić. A w weekend zamiast się kłócić to powinniście spędzać ze sobą miło czas i rozpoczynać sobotę seksem.

Gość gość
Dziwny jest związek gdzie do seksu trzeba się zmuszać. Ja bym w takim nie wytrzymał. https://cutt.ly/ywXd9

Gość gość
Ja uprawiałam seks ze swoim byłym często tylko dlatego, że nie potrafię w normalny sposób odmawiać. Nie przeszkadzał mu np. mój problem z alko i to, że większość naszych zbliżeń odbywała sie kiedy byłam wstawiona, przy czym sam był abstynentem i codziennie twierdził, że mnie kocha

Gość gość
Czemu to zawsze ta osoba, której się nie chce ma dostosować. To ten zwierz powinien odpuścić.

Gość gość
Za to JA nigdy nie uprawiałam seksu z ex, chcociaż prosił i błagał, bo to poniżej mojej godności. Jak nie mam na coś ochoty to tego nie robię.

Gość gość
Nie po to od niego odeszłam, żeby później uprawiać z nim seks.

Gość gość
"Czemu to zawsze ta osoba, której się nie chce ma dostosować. To ten zwierz powinien odpuścić." X Autorka nie napisała, że nie ma wogóle ochoty na seks tylko że po 24 jest zmęczona i wtedy nie ma ochoty. Ponieważ się mijają to muszą coś ustalić, jeżeli chcą dalej że sobą być.