Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No właśnie kiedy??

Polecane posty

Gość gość

Witam od trzech miesięcy staramy się z mężem o dziecko problem w tym że do tej pory nie mogę zajść w ciążę,od jakiegoś czasu obserwuje swój śluz który nie ma konsystencji jaja kurzego tylko jest cały miesiąc biały takie Mam przynajmniej wrażenie, chociaż jest ciągnący momentami, starałam się już robić wszystko zdrowo się odżywiać ,nie pić alkoholu, kochać się codziennie ,kochać się co drugi dzień ,kochać się w dni płodne (korzystam z kalendarza internetowego) bo ciężko jest mi określić swoje dni płodne ponieważ mam niezbyt regularny dla przykładu podam pierwszych 7 miesięcy 30.10.18 30.09.18 2.09.18 1.08.18 03.07.18 03.06.18 06.05.18 Długość mojego cyklu to przeważnie 5/ 6 dni. Ciężko jest więc mi określić kiedy faktycznie przypadną dni płodne. Nie wiem co robię nie tak.Proszę pomóżcie mi określić kiedy jestem właściwy czas.

Gość gość
Poważna jesteś? Kup testy owulacyjne albo idź na monitoring. Tutaj nikt Ci nie powie kiedy masz owulacje. Po drugie trzy miesiące to nic. Przestań schizowac bo wtedy to na pewno nie zajdziesz.

Gość gość
Nie to był błąd że tu napisałam, przepraszam

Gość gość
Nie to był jednak błąd że tu napisałam, przepraszam.