Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mikołajki temat tysięczny ale wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Dzieci w klasie dostaną za składowe jednakowe prezenty. Teraz pytanie odnośnie pani nauczycielki. Czy wypada dać jej piękny ręcznie wykonany stroik bożonarodzeniowy? Taki z szyszek że świeczką w środku, ładnie zapakowany w folię prezentową? Jedna mama robi takie dekoracje i sie zapytała. Zamiast coś kupować wydawać pieniądze to ona to da od klasy. Ja nie wiem czy nie lepiej jakiś słodycz czy kawę....z Mikołajem.

Gość gość
Bardzo fajny pomysł.

Gość gość
Mysle,ze to zdecydowanie lepszy pomysl niz slodycze czy kawa.Slodycze tucza i nie wszyscy jedzą, kawe kazdy w domu ma, to nie czas komuny.

Gość gość
Chciałabym coś takiego dostać!

Gość gość
Nawet spoko pomysł.

Gość gość
Świetny pomysł, nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość gość
Ja wolalabym dostac taki swiecznik. Pewnie jest wiecej wart niz latwodostepna czekolada czy kawa.

Gość gość
A czy ktoś kiedyś pomyślał o prezencie dla Mikołaja? Nie. Bo po chuj. Pewnie nagle by się okazało że go nie ma

Gość gość
jak prezent do 20 zł , to pol litra jej dajcie:D

Gość gość
A jako nauczycielką nic bym nie chciała. To jest kłopotliwe. Jestem dorosła A rodzice mi robią mikołajkowy prezent.

Gość gość
Pierwsze słyszę aby z tej okazji coś dawać nauczycielowi. Wg mnie bez sensu. Poza tym nie każdy lubi takie durnostojki, nie wiecie jaki ona ma gust i jakiego typu dekoracji używa do przystrojenia domu. Jeśli już się uparłyście na prezent dla niej, to kupcie już lepiej coś słodkiego

Gość gość
Durnostojki? A która kobieta nie lubi stroików np,?

Gość gość
Ja bym sie bardzooo ucieszyła z takie prezydentu tym bardziej że jest robiony przez kogoś

Gość gość
09:56 ja. Wolę ładny świecznik. Poza tym, słusznie ktoś napisał, że nie wiecie jaki ona ma gust. Jedna będzie wolała stroik z szyszek, druga ze świerku żywego, trzecia ze sztucznego, czwarta z jakichś innych ozdobnych roślin. Popatrz w internecie ile tego jest i zobacz, że każdemu może podobać się coś innego

Gość gość
Lepiej nie dać nic. Patrząc co tu piszą kafeterianki to każdy pomysł byłby zły. Tyle w temacie