Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

Proponuję jeszcze głębiej wejść w o******cę UE i się cieszyć, że jest przytulnie

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

Polska powinna przyjąć bierną postawę względem UE rządzonej przez Niemcy i Francje w ktorych to państwach łamanie praworządności stanowi trzon i podstawy władzy. Po podpisaniu przez Francje,Niemcy oraz ich satelity ( holandie,belgie,luksemburg ...) merkelowsko onzetowskiego paktu migracyjnego strefa Szengen przestanie i tak automatycznie istnieć zaś wdrażanie "reformatorskich "pomysłów Merkel i Macrona dotyczących ograniczenia suwerennośc***aństw członków UE i przejęcie przez komisarzy unijnych polityki zagranicznej,fiskalnej ,rozwoju regionalnego a być może i obronności..spowoduje że wiekszość społeczeństw państw członkowskich pokaże takuej Unii środkowy palec. POLEXIT i to jak najszybciej. 🖐️

Gość gość
Chwała Bogu że takich kretynów w Polsce jest mało, ja się nie podoba zachodnia demokracja to w**************** a j na Białoruś śmiecu

Gość gość
Mi się spodoba zachodnia demokracja kiedy u nas protestujących kodowców i inne s****wo policja zacznie palowac i gazowa tj. w Francji, Niemczech, Hiszpanii...

Gość gość
Czyli tak jak piszesz jest na Białorusi więc wýpierdàlàlàj na Białoruś tam opozycje się pałuje w demokratycznym kraju dla takiego śmiecia nie ma.

Gość gość
..... miejsca nie ma........

Gość gość
Ty wyżej, jeszcze raz i w języku polskim, proszę :)

Gość gość
Proponuje w********ac jak najszybciej z EU, jak sie nie podoba, odgrodzic ciemnogrod od innych wysokim murem, nikogo nie wpuszczac (i bron boze nie wypuszczac, bo nikt polaczkow nie chce) i ugotowac sie w koncu we wlasnym sosie. Amen.

Gość gość
Ty wyżej błąd został usunięty, czytaj uważnie.

Gość gość
Dzieki U E skończyłem za darmo szkołę policealną .

Gość gość
Ty wyżej z kompleksami, prosiłem o poprawny język polski z wszystkimi znakami, nie z wiejskimi "laskami". :/

Gość gość
zachodnia demokracja to tęczowe piątki pedałów i muzułmańskie zamachy terrorystyczne

Gość gość
Ty wyżej z kompleksami, myślisz że to dyktando w szkole ja się staram żeby pały nie dostać , puknij się w swój łeb