Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gośćDorotkazkrainyOz
Dam na wypominki ;)

Gość gość
Przestań :( mam dość.

Gość gość
Czego chcecie, powtarzam.

Gość gość
Co? Boli? to pomyśl co ona czuje!:( :( :(

Gość gość
Kocham moje krągłości a Tobie nic do tego ;)

Gość gość
To jest gra od początku tak czułam .Co mam powiedzieć Kocham Cię i żyć tak ... Mam dość.. Kocham Cię a to nic nie zmieni.

Gość gość
Nie wierze, ze on by zrobil cos takiego.

Gość gość
13:42 tą piosenkę słuchałam zaraz jak wyszłam ze szpitala, właśnie odpowiedziałam sobie dlaczego on zmienił zachowanie do mojej osoby. Czyli wielka miłość. Po tym dniu wiele się wydarzyło. Safi.

Gość gość
Tak sie nie da dalej zyc. Czego chcesz.

Gość gośćPerkusista
Przyznać się w życiu. A po co?? A potem byście zieli mnie he he :D Zrobiłby się tylko nie potrzebny młyn. A teorii by było tyle że szkoda na to słów. Poza tym ja mam czysta już sytacje wiem na czym stoję :D

Gość gość
To wiesz co? Daj jej odejść , Nie mąć jej w głowie. Nie bądz dla niej uczynny i miły, nie patrz w jej oczy , nie mów do niej po imieniu, nie zapraszaj jej na dodatkowe wizyty, bierz kasę za wszystkie dodatkowe badania, nie miej dla niej wolnych terminow, nie rób jej badań na lepszym sprzecie niż innym, nie drocz się z nią, nie flirtuj, nie dotykaj, nie łap za ręce, włosy, nie i=uśmiechaj się do niej, bądz służbistą, bąz oschły, mów krótko i zwięźle, nie zaczepiaj jej w mieście, nie pytaj o zdrowie, nie dopytuj o jej wyniki innych, nie wpadaj do niej jak wylkaduje w szpitalu. USUŃ SIĘ Z JEJ ŻYCIA!!! Bądz zimnym draniem i bucem jak Twoi koledzy po fachu. Uciekaj. :( :( :( :( :( I wiem, ze nie jesteś NIM sorry oberwało Ci się za niego.....:( w koncu tak lubicie trzymać lekarską sztamę https://www.youtube.com/watch?v=Gyk4pEWZddU

Gość gość
Wystarczylby jeden ruch z jego strony, ale to bylo za duzo.

Gość gośćPerkusista
Dobra dobra Uciekam. Ale pomysl kobieto mi też się dostało i to nieźle. Nie jestem lekarzem Julii rozumiem co ona czuje. Współczuję jej bardzo bo to samo przeżywam. Idę stąd bo z wami się nie da normalnie rozmawiać.

Gość gość
I jeszcze - nigdy Cie nie skrzywdze. Co robisz teraz?

Gość gośćDorotkazkrainyOz
Jak zwykle nie wiadomo nic kto do kogo? I o czym.?

Gość gość
Jesli to naprawde Ty, ja Ciebie nigdy nie skrzywdze, mimo tego wszystkiego co zrobiles. Wiesz dlaczego.

Gość gość
14.10 przepraszam :\ ty tak na serio? Nie chce zabawy nie pozbieram się .

Gość gość
Przestancie po prostu dawac jakas nadzieje kobietom i nie , nie na forum a w zyciu realnym. Przestancie robić to co napisane o. 14.03 ! Skupcie sie na ich sprawach zdroowtnych a nie na pieknych oczach. Zostawcie te kobiety w spokoju skoro nie możecie niczego im dać !!!!

Gość gość
Gamoniu nie robię niczego specjalnie :/wyciągam wnioski tu nie ma nic naszego.Jeśli zraniłam to przepraszam jest mi wstyd :/

Gość gośćPerkusista
Tu się robi jakiś młyn. Powtarzam nikogo nie skrzywdziłem. Mi się też oberwało z to całą miłością. Opanujcie się kobiety!!!! Bo też moja złość na was wyładuje a tego bym nie chciał bo nie jesteście winne mojej sytuacji.

Gość gość
Perkusisty możesz się rozładować.

Gość gość
Perkusisto przepraszam nie che Ciebie urazić. Sorry wielkie, wybacz . Zrobiłeś za piorunochron. Powiedz mi jak mam sobie z tym poradzic ? jak dac mu znak ze chce czegos wiecej ? Zeby sie nie zblaznic przed cala przychodnia , szpitalem i miastem :( :( No jak ? do kitu to wszystko

Gość gość
Wiesz co myślę - idziecie lekarzy ratować życia, zmniejszyć komuś cierpienia. My pacjentki tylko tracimy z wąsza i naszą miłość. Safi.

Gość gość
Dawajcie jakies konkretne podpowiedzi, bo nie wiem . Miotam sie w uczuciach ,Co mam jemu napisać ? Napisac głupio bo moze ktos inny przeczytac :/ I co mam zrobic?

Gość gość
Tyle tu inteligentnych osób ruszcie głowami , plis :(

Gość gośćPerkusista
14.30 Jeżeli z twoje strony wszystko jest szczere musisz przestać się bać i wejść przez drzwi które są otwarte dla ciebie. Bądź dyskretna daj czas żeby on mu ciebie poznać. Dla niego też to jest trudne napewno się boi. Bodz dobrej myśli :)

Gość gość
Perkusisto ja myśle ze to zart i tego się trzymam dupka będzie mniej bolala nie mniej jednak trochę złagodniałem :)

Gość gość
Nie wiem czy są otwarte ,widziales co napisałam o 14.03 ? Po tym co przeczytałeś myslisz, że są? Myślisz, że on traktował mnie wyjątkowo ?

Gość gośćDorotkazkrainy Oz
Uwaga i za chwilę zjawi się cyferka i pozamiata i zakończymy ten wątek raz na zawsze - nie wierzę w bajeczki jestem już duża ;)