Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
23:25 Daj spokój. Nie musisz odpowiadać gitarzysta. Przecież nie mamy nic spólnego. On chyba się smucił . Safi.

Gość gość
To prawda sama nie jestem ale pokochałam Jego i gdyby tylko zechciał porozmawiac ze mną i gdybyśmy mieli możliwość poznać się bliżej prawdopodobnie byłabym wstanie zmienić moje dotychczasowe życie dla niego. Nie wykluczam takiej możliwości.

Gość gość
My kobiety słyszymy serce, Oni czyli mężczyzni słyszą rozum. Oni wiedzą, że taka decyzja przyniesie wiele strat materialnych. Muszą bardzo kochać aby wszystko zostawić. Safi.

Gość gość
Dobra, wystarczy na dziś . Muszę spać bo ból znowu nasila. Dobranoc dla wszystkich! Safi.

Gość gość z urazem dloni
Taak a co ja mam powiedziec... przez głupie szpilki czeka mnie chyba dluga rechabilitacja.. Jedna.głupia chwila.. I.będę miała operacje nadgarstka.. mogłam iść od razu do tego lekarza

Gość gośćgitarzysta
Nigdy nie ,, polowałem,, na kobiety nie jestem kobieciarzem i nue szukałem romasów.Żyłem w swoim małym świecie i pojawiła się ona .Ma w sobie coś co sprawia ,że mnie do niej zwyczajnie ciągnie i mam straszną słabość.Nie powiem nic więcej bo to nie jest miejsce na tak osobiste wyznania.Wystarczy że jest dla mnie bardzo ważna i zawsze może na mnie liczyć.Być może realnie coś się wydarzy i będzie szansa się poznać.Zwyczajnie tęskię do niej i ciągle jest obecna w moich myślach i sercu.Zawsze tak będzie .

Gość gość
skoro tesknisz to moze napisz do niej albo lepiej zadzwon

Gość gość
gośćgitarzysta wczoraj Ktoś mi dzisiaj powiedział że mam szkliste oczy nie wiem do prawdy co może to znaczyć. x moze za duzo pijesz :D

Gość gość
Nie zrobię tego.

Gość gość
ktos tu tchórzy :p :p

Gość gośćgitarzysta
Gdyby chciała to zadzwoniłaby lub wysłała wiadomość.Podjąłbym temat nie chcę jej niepokoić .Nie odezwę się bo jestem tchórzem i tak zostanie.Nie piję bo nie lubię.

Gość gość
A jakiej wiadomosci od niej oczekujesz ? "co u pana slychac" czy moze "ladna dzis mamy pogode" Postaw sie w jej sytuacji .CO ona ma zrobic ?Czego oczekujesz

Gość gośćgitarzysta
Gdybym tylko mógł porwałbym ją i wyjechał na koniec świata.Marzą mi sie podróże , zabrałbym ją daleko żeby nikt nas nie znalazł.

Gość gość
co za problem ? bierz przykład z p. Rysia jak zabral swoja ukochana Joanne na Madere :p:p chciec to móc

Gość gitarzysta
8,53 I tu Cię zaskoczę zwracamy się do siebie po imieniu.

Gość gość
"ty jedna na milion na cale zycie " :p walcz chłopie !!

Gość gość
Skoro mowicie sobie po imieniu to domyslam sie ze jest mala roznica wieku miedzy wami ? to powinno byc latwiej przelamac dalsze bariery

Gość gość
czemu zarzucasz komus klamstwo ?wez sie uspokoj kobieto

Gość gość
8.59 Tylko on miał jaja i mógł duzo stracić ale w koncu pokazał wszystkim że ją kocha i z nia chce być nawet kosztem utraty prestiżu politycznego.

Gość gośćgitarzysta
No ale ja to robię na swój sposób .Taka ze mnie,, dupa wołowa ,, że pewnie Ona ma już dosyć.Ja jednak nie zamierzam się spieszyć , gdybym chciał ją tylko wykorzystać to pewnie nie pisałbym tu i nie tracił czasu.Myślę o niej bardzo poważnie.

Gość gość
tak tak, wiemy ze powaznie dlatego pozwolisz jej sie zestarzec u boku innego a Twoje zmarszczki bedzie całowała inna , moze spotkacie sie jako staruszkowie na jakims turnusie w Ciechocinku i wtedy wybuchnie miedzy wami namietne uczucie miedzy borowina a innym zabiegiem odmladzajacym :D

Gość gość
wiecej odwagi bo stracisz ja na zawsze ..skoro piszesz ze to juz dlugo trwa

Gość gość
raz sie zyj*****adz chociaz jej przyjacielem skoro nie dane jest Wam byc razem.Zrob wszystko zeby miala w Tobie oparcie .Miala sie komu wyplakac w rekaw gdy maz ja wku... po prostu badz !

Gość gość
Zrobisz jak uwazasz masz juz swoje lata nik CI nic do glowy nie wtloczy . ale jak sie nie odwazysz to stracisz cos waznego w swoim szarym zyciu

Gość gość
9.39 petarda! Jest tu jakaś romantyczna dusza.Ktoś ma niezły gust ;)