Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dlaczego nienawidze uczuciowych, natretnych mezczyzn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie moge sobie nikogo znalezc, bo zawsze wkurza mnie w poczatkowej fazie znajomosci jak mezczyzna ciagle dzwoni, pisze, nie daje odpoczac od siebie , jest natretny i trzeba mu slodzic. Zaczynam cos chamsko odburkiwac albo nie odpisuje bo czuje sie osaczona, jakby chcial mnie ktos wrecz zg****ic, stlamsic hahaha. Jestem wkurzona, nienawidze desperacji i gdy oczekuje sie ode mnie wsparcia emocjonalnego i slodzenia, zastanawiam sie zawsze skad mam to wytrzasnac z siebie jak faceta ledwo znam?? Czasem mysle, ze jedynie do niezobowiazujacej relacji moglabym miec kumpla, ktory nie gadalby slodkopierdzacych, romantycznych banalow i nie probowal mnie stlamsic. Co nie znaczy, ze chce byc od razu lana po mordzie, bita i ostro gwalcona przez bad boya jak ktos zakompleksiony zaraz napisze. Cieszylabym sie, gdyby "milosc " nie byla taka w******jaca.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A dlaczego tym dopiero co poznanym facetom pchasz si臋 na si艂臋 do wyra? Jeste艣 zwyk艂膮 szmat膮, nic wi臋cej. 呕ycz臋 ci 偶eby艣 zdech艂a w m臋kach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze nikomu sie nie wepchnelam do wyra, ale mysle o seksie, mam normalny poped, po prostu milosc mnie w*****a i ta slodkopierdzaca otoczka, w*****a mnie uzaleznianie sie ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrze, nie warto marnowa膰 czasu na stuleje. Znajd藕 prawdziwego faceta z jajami ze stali, a nie pip臋 maminsynka! O samc贸w alfa naj艂atwiej na si艂owni i w pubach (ale nie mordowniach). Wa偶ne, 偶eby mia艂 bicepsy, by艂 przebojowy, je藕dzi艂 na motorze, mia艂 du偶o forsy, 偶eby inne kobiety do niego wzdycha艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdechla w mekach hmmm wspolczuje kompleksow. Pewnie sam jestes desperatem co potrzebuje milosci zycia, bogini, wrozki, muzy (serio slyszalam takie oblesne teksty) czy jak to jeszcze mozna c*****o nazwac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej zjedz g贸\wno i zejd藕 na seps臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe jak ci lepiej to sobie tak pisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z wygladu jestem dosc delikatna, raczej dziewczeca i takie goscie zawsze uwazaja mnie za taka marzaca o romantycznej milosci, jakies maja chore wyobrazenia, a ja chcialabym faceta z ktorym moglabym sie smiac do rozpuku, swietnie sie bawic,pic z nim piwo i miec super seks, a nie sluchac jego romantycznych smetow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie z kolei tylko romantycy interesuj膮. Ja tam lubi臋 jak mi facet pisze romantyczne s艂贸wka i nie wyobra偶am sobie pocz膮tku zwi膮zku bez tego. Szukaj faceta, kt贸ry nie jest romantykiem - takich jest wr臋cz wi臋cej. Po prostu mia艂a艣 pecha akurat trafiaj膮c na mniejszo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Pewnie sam jestes desperatem co potrzebuje milosci zycia, bogini, wrozki, muzy (serio slyszalam takie oblesne teksty) czy jak to jeszcze mozna c*****o nazwac." x a uj to ma do desperacji, t臋pa dzido? :O po prostu ka偶dy ma inne potrzeby i osobowo艣膰. a oble艣ne to jest twoje ograniczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to tani romantyzm w celu zamoczenia moze byc,czy trzeba byc zaraz albo romantykiem desperatem albo chamem? Cos posrodku tez istnieje, mnie to zastanawia czasem ze ludzie nie czuja zenady gledzac takie p*****ly osobie ktora ledwo znaja, ja o wiele bardziej cenilabym takie teksty po dluzszej znajomosci i bez przeslodzenia zeby obiadu nie zwrocic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:45 skoro zyczysz smierci to musialo zabolec i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie ja ci 偶yczy艂em 艣mierci, troch臋 wi臋cej os贸b tu pisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ale to tani romantyzm w celu zamoczenia moze byc" x Ano chyba 偶e ;)

Udost臋pnij ten post