Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po przejsciach 78l

rady kobiety po przejsciach

Polecane posty

Gość kobieta po przejsciach 78l

W miłosci badzcie zdecydowani,szczerzy,lojalni..nie pozwalajcie sie wtracac innym do Waszych relacji i walczcie o miłosc niezaleznie od sytuacji nawet gdy jest ona trudna czy beznadziejna

Gość gość oczywiscie
Dzięki, zastosuję jeżeli się zakocham.

Gość gość
Gdyby babcia miała fiuta, byłaby dziadkiem ;) Nigdy nie walczyłam o faceta i nie będę, to nie jest program "Rolnik szuka żony", "kobieto 78" :D Nie zmanipulujesz mnie, nie ze mną te numery :p

Gość gość
Dokładnie..o faceta walczą desperatki i brzydule a o ładne fajne babki walcza mezczyzni..takie jak my nie muszą nawet kiwnąc palcem a faceci sami rzuciliby swiat nam do stóp:-D

Gość gość
Autorka radzila “walczcie o milosc” nie o faceta:), to dwie rozne sprawy:)

Gość gość
Rzadko walczę, więc nie wiem o co chodzi. Tak tak, wierzę, że o 05:09 nagle znalazła się tutaj niewiasta lat 78 żeby udzielić nam zbawiennej rady. Co jeszcze wymyślisz i PO CO? proszę mnie nie denerwować manipulacjami, bo jak już napisałam, nie dam sie sprowokować, a poza tym NIE KOCHAM.

Gość gość
Coś mi się zdaje, że pewien przekwitły narcyz, chciałby pokazać jak 2 kobiety walczą o niego w kisielu, ale nie potrafi ich do tego namówić. Ta druga też się już na tobie poznała?

Gość gość
Przykro mi, ale ten element twojej strategii nie wypalił :o Czynnik ludzki jest zawodny, zwłaszcza, kiedy się z nim nie liczyliśmy. To zawsze wróci w jakiejś formie.

Gość gość
Skąd przekonanie, że ludzie cię będą kochać bezwarunkowo? Zwykle pozbywamy sie tej fałszywej tezy, wychodząc z dzieciństwa. A Ty, dzieckiem byłeś już dość dawno temu :)

Gość gość
No to chyba sobie cos wyjaśniliśmy.

Gość gość
łup ;)