Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy nie jestem w ciąży,a boje się zrobić test

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a ja ją rozumiem, że ty nie to nawet lepiej zabawne jest to, że innym przypisujesz to, co można by powiedzieć o tobie ale luzik, wyluzuj

Gość gość
Już jestem. Nie, nie zrobiłam jeszcze testu bo mam jeszcze kilka spraw dzisiaj do załatwienia, a nie chce się tym dodatkowo stresować- i tak sie stresuje, ale zostawie to sobie na wieczor, wtedy spokojnie go zrobię i dam wam znać co wyszło... To tylko głupi test, a się tak denerwuje... Jednak ta ciąża baaaardzo by mi skomplikowała życie, wiec oby nie

Gość gość
"gość dziś g.13:28 A podejzewasz , ze ktory to moze byc tydzien czy m-c ? Tym miesiącem to trafiłeś/łaś kulą w płot ! X Nikt nie trafial , bo to nie byla zgadywanka , a pytanie . Gdy zaczyna sie drugi m- c to chyba mozna mowic o dwoch m-ach . Po drugie jest sposob gdzie mozesz wstepnie sie zorientowac bez testu . Nie jest to testem 100% ale w momencie takich podejrzen moze ci dac do myslenia .;)

Gość gość
ja bym bardzo chciała byc w ciąży, wiec jesli ty jestes to ci zazdroszcze, bede czekac na wiadomosc od ciebie ;) niestety mam tak nieregularne cykle ze trudno mi zajść ;( pamietaj, ze dziecko to dar