Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdradzana i muszę go odzyskać

Polecane posty

Gość gość
mam faceta ktory mnie zdradza

Gość gość
Rozmawialas ze swoim chlopakiem o tym wszystkim?? Co on ci tlumaczy?

Gość gość
pytałam wcześniej czy masz jakieś życie poza tym tematem? prace, naukę? czy twoja rodzina wie co wyprawiasz? juz podawałasię jej insta skończ pisać cp on uważa i myśli bo nie siedzisz w jego głowie. jakbyś była jego kobieta to nie musiałbyś zakładać tego tematu bo byłabyś teraz w Amsterdamie razem z nim. skoncz się osmieszac i zacznij żyć. jest sobota wyjdź z domu ze znajomymi o ile ich masz.

Gość gość
Dokladnie,rozmyslanie nic ci nie da,tak naprawde szkoda mi ciebie bo widac ze jestes nieszczesliwie zakochana... musisz zapomniec,niestety ale on juz wybral,mimo ze ci tego nie powiedzial,to napewno wkrotce sie o tym przekonasz.Dzis sobote wybierz sie na tance ze znajomymi,moze tam kogos poznasz.Powodzenia

Gość gość
pytałam go wprost czy sie z nią przespał czy był u niej a ten odpowiedział "Agata przestań pierdolić" , no właśnie "Agata", nawet moje imie pomylił ! nie przyznał sie, a ja widziałam ich rozmowy w tel, jak jej pisal i to nie tylko jej ze nie moze zapomniec o niej, ze nie moze sie odciąć i przestac z nią widywac. Mam prace, mam zajęcie ale trudno mi skupic sie na czyms innym a nie na tym. Ciągle mysle czy do niej dzwoni w tej chwili , o czym rozmawiają

Gość gość
Dziękuje wszystkim za życzliwe rady ;)

Gość gość
Wiem co przezywasz i wspolczuje ale najlepsza i jedyna rada to zerwij ty z nim zanim on zrobi to z toba

Gość gość
tak by bylo najlepiej jakbym zerwała ja, ale....może on wcale nie chce kończyc tego związku, moze nawet nie ma zamiaru mnie zostawic ;) moze to dla niego tylko seks z byłą bo dobrze im w łóżku

Gość gość
I zalozmy ze tak jest to godzilabys sie na to ze by sypial z tamta?

Gość gość
oczywiście, że nie ! na samą myśl jest mi niedobrze i strasznie mnie to boli, ale co ja zrobie jak on sam do niej lata jak pies, przeciez go nie przywiąże do kaloryfera albo nie zamkne w domu xd i tak do niej pojdzie tak jak to robi do tej pory, nie rozumiem dlaczego on to robi, on taki jest, nigdy nie potrafił całkowicie sie od niej odciąć, nigdy nie umiał definitywnie zakonczyc tej relacji z nią, to sie ciągnie ponad 3 lata, niby zrywają kontakt, ale mija kilka miesięcy i znowu sie zaczyna to samo, historia ciągle sie powtarza

Gość gość
może on wcale nie chce kończyc tego związku, moze nawet nie ma zamiaru mnie zostawic oczko.gif moze to dla niego tylko seks z byłą bo dobrze im w łóżku xxx buahahahahaha, no głupiej juz sie nie dało?

Gość gość
Oj przyzwyczailas sie przeciez jak czekalas az ja zostawi i bedzie mogl byc z toba w zwiazku. Duzej roznicy nie ma miedzy tym co w maju a co w listopadzie.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego on to robi, on taki jest, nigdy nie potrafił całkowicie sie od niej odciąć, xxx tak, oczywiście robi to bo che być z toba :D buahahahaha

Gość gość
18:24 nie rozumiem zupełnie twojej odpowiedzi x mówię wam powaznie, nie śmiejcie sie bo to wcale nie jest śmieszne, tylko straszne....dlaczego on nie moze zapomniec, zacząć od nowa zycia z kims innym, próbowal kilka razy, ale zawsze leci do niej po jakims czasie....musi cos w tym byc....co go tak ciągnie do niej ze nie moze ułożyć sobie zycia z żadną inną i zerwać z nią całkowicie kontakt

Gość gość
Rozmawialas z nim wczoraj,dzis??

Gość gość
gadałam z nim chwile to powiedzial tylko tyle ze duzo pracuje, nie ma czasu na nic, zapytal co tam słychac u mnie i nara , tyle

Gość gość
Upatrzylas go sobie juz wczesniej? Spotykalas sie z num, jak oni byli para?

Gość gość
co za wariatka bez godnosci, w zyciu bym nie chciała faceta który mnie zdradził

Gość gość
bo jesteś dla niego gorsza od tamtej

Gość gość
gadałam z nim chwile to powiedzial tylko tyle ze duzo pracuje, nie ma czasu na nic, zapytal co tam słychac u mnie i nara , tyle xxx czyli powiedział ci spiertalaj...no ale oczywiście nie chce z tobą zrywać :D

Gość gość
znam go od wielu lat, dłuzej niz ona, ją poznal ponad 3 lata temu, byl wtedy w związku z taką Beatą, ale oczywiście po tym jak ją poznał zakochał sie i jego związek niedlugo po tym sie rozpadł i był z Agatą jakis czas. Rozstali się, niby był potem z jakąś Karoliną, ale okazło sie ze to nie bylo nic powaznego, strasznie szybko to sie skonczylo, był sam, kilka miesiecy pozniej wrócił do Agaty, podobno byli bardzo szczęśliwi, planowali przyszłosc, oświadczył sie jej potem sie okazło ze ona jest z nim w ciąży, poroniła, cięzko to przezyli. Mieli kilka gorszych chwil ale zawsze sie godzili, potem on wyjechał na dwa miesiące do Anglii, dopiero teraz sie dowiedziałam ze kiedy tam byl to codziennie do niej dzwonił, gadali godzinami i wtedy powiedzial jej ze chce miec z nią dziecko....wrócił stamtad, byli razem, a dwa tygodnie pozniej ona z jakiegos powodu go zostwila...on sam nie umial mi tego wyjasnic. Zaczął byc ze mną , a tydzien pozniej skontakowała sie z nim i sie dowiedziala od niego ze jestesmy razem. Myślałam, że on juz nic do niej nie czuje, ze zaczyna ze mną nowe zycie ale potem zaczęły sie te telefony do niej, ona nie odbierała, on ją katował telefonami, smsami.....jednym słowem zaczął sie koszmar, powrót do przeszlosci, zamiast isc na przód, my nie stalismy w miejscu tylko sie cofaliśmy, on sie cofał....śledził ją na poratalch, interesował sie tym gdzie jest, co robi...aż pewnej okropnej nocy wybiegł z domu zeby sie z nią spotkać...po jednej wiadomosci od niej, ona nawet wtedy nie poprosila go o spotkanie, napisala chyba cos tam ze teskni czy cos z tym stylu, to bylo tylko kilka słów, a on co zrobił? zadzownil do niej, nie odebrała, zadzownil znowu i sam z siebie powiedział ze MUSZĄ sie zaraz spotkac.....umówili sie....i pojechał, wtedy pierwszy raz mnie z nią zdradzil, o dalszych zdradach z nią nie mam juz sily pisac bo to okropne i poniżające

Gość gość króliczek
widziałam tą byłą jego, autorka dała link, jest ładna

Gość gość
znam go od wielu lat, dłuzej niz ona, xxx czyli byłaś pod ręką jak miał kryzys, mozna było udawać przed była ze może kogoś mieć i miał co puknąć. Eeeee laska, nic z tego nie będzie, jesteś dla niego nikim

Gość gość
zajepisty związek, aż tydzień było ok :D

Gość gość
jak mógl sie zachować jak taki debil, jakby tylko czekał na wiadomosc od niej i od razu cały świat przestał sie liczyc, to, ze jest ze mną to, że spał u mnie, ze ja lezałam obok, wstał , ubrał sie i poleciał, do tej pory nie moge zapomniec i w glowie mi sie to nie mieści jak mógł zrobic cos takiego, a tak zapewnial, ze to koniec z nią

Gość gość
dobra, to co piszesz jest już tak żenujące i głupie, że spadam. Żaden facet nie wytrzyma z tak marudną i nudną babą

Gość gość
a ty co bys zrobiła mądralo na moim miejscu jakby facet którego kochasz tak cie potraktował w nocy i poleciał do byłej zeby cie zdradzic? bo on chciał to zrobic, poszedł tam z takim zamiarem, on ja uwiódl na tym spotkaniu, nie ona jego

Gość gość
spróbowałabym za wszelką cenę nie robić z siebie idiotki, poza tym kochasz, kochasz:) a facet sobie tą twoją miłością tyłek podtarł. Bo raczej niewiele go ty ze swoimi uczuciami obchodzisz.

Gość gość
on jej nie kocha! powiedział jej ze kocha mnie ;) i co ty na to? to dla niego nic nie znaczyło, żadne spotkanie z nią, żadna noc spędzona u niej nic dla niego nie znaczyła ;)

Gość gość
idiotka!!!! lecz się i to natychmiast