Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdradzana i muszę go odzyskać

Polecane posty

Gość gość
madracul dziewczyna powiedziałaby Chcesz ze mną być to poukładać do końca sprawy z była aby faktycznie nią byla. Wrazl z łóżka do lozka mając w głowie tamta a ty zamiast pokazać że musi sie postarac, zdobywać cie to z wdzięczności sikalas po majtkach.:-( liczylas na miłość i szacunek jak sama siebie nie SZANUJESZ?

Gość gość
dowiedziałam sie ze któregos razu ona go zapytała czy ją kocha a on milczal po czym odpowiedzial ze nie, ze kocha mnie, a kilka dni pozniej do niej zadzownil zeby sie z nią spotkac, potem byli u niej i jak zwykle sie przespali, a pozniej jeszcze chcial pobic kazdego kto chcial ją poderwac, wiec jednak mnie kocha

Gość gość
nie skakał z łóżka do łóżka tylko siedzial ciagle w jej łóżku odkad zaczal ten odrzydliwy romans, nawet sam jej proponowal kazde spotkanie, widzialam na wlasne oczy

Gość gość
desperacja od ciebie bije kobieto tak, ciebie kocha, bo tobie to powiedział moja koleżanka i kolega przez lata się schodzili, rozchodzili, byli w innych krótkich związkach i wracali do siebie są małżeństwem, mają od 5? 7? lat dziecko pokochał cię w ten niecały tydzień???? czy rozpierdzielałaś ich związek wcześniej????

Gość gość
tydzien temu zadzwonil do niej z Holandii i zapytal sie jak jakies dziecko, jak pies błagający o milosc czy go kocha , to było żałosne, ona nic mu nie odpowiedziala , pewnie secjalnie, szmata jedna, tak z nim pogrywa ze za nią lata a on chwile potem zaproponowal jej ze kupi jej bilet do Holandii, żałosneee

Gość gość
jego zachowanie tylko potwierdza ze mamy racje. Między nimi jest taka silna chemia prowadzą grę i każdy kto w to wejdzie pożałuje. Mówil jej nie specjalnie aby ją zranic. Ty nie rozumiesz ze jak ludzie bardzo się kochają potrafią sobieokno dokuczyc. Ona.się nim bawić i on o tym wie ale to nie zmienia faktu że woli ja niedostępna niż ciebie obok. Tak będę już zawsze.BTW siedzisz tu cały czas zamiast z nim rozmowic. Udawanie ze nie wiesz co się dzieje nic ci nie da. Ranisz siebie a nie ich.

Gość gość
Już 4 raz zakładasz ten sam temat,jestes psychiczna i dobrze ze „twój” chłopak woli tamta

Gość gość
jak mam z nim pogadac jak on siedzi za granica a ta d***** pewnie juz sie tam wybiera zeby jeszcze bardziej mnie od niego oddalic

Gość gość
pytala go dlaczego on chce zeby tam przyjechala a on jej na to jak jakis kretyn '"nooo bo chce cie zobaczyc" ahahahahaha chyba raczej powinien powiedziec bo chce cie tylko przeleciec xd

Gość gość
i o tym właśnie mowie ...jakby ciebie tak kochal to sam zabiegal o kontakt. Nie ma tel ? skype tez istnieje? mój facet był dwa miesiące w NY i jakoś kontakt mieliśmy :)

Gość gość
jego słowa musiały cos znaczyc, nie wierze ze powiedzial jej ze jej nie kocha tylko mnie specjalnie zeby jej dopiec, to niemozliwe

Gość gość
no znaczyły... dziewczyny Ci juz nawet napisały co i to kilkukrotnie.

Gość gość
co za szmata, d***** i suka!!!!!!!!!!! powinnam jej dac popalić!!! wlazła mu do łóżka jak lafirynda, bez żadnego wstydu i pewnie nawet jeszcze sie tym szczyci wywłoka jedna, ma satysfakcje ze tylko pstryknie palcem a ten leci do niej na seks jak debil, takie d***** powinny byc potępiane przez społeczeństwo a wy jeszcze jej bijecie brawo za to, oni nawet sie nie zabezpieczają, pewnie specjalnie ta wywłoka tak robi

Gość gość
ja osobiście najbardziej potępiam hieny które latami tylko czekają na rozwój wydarzeń i szukają klinu aby wbić między dwoje ludzi zamiast budować własne szczęście kimś wolnym. Seks z własnym facetem to nic złego :) zwłaszcza taki na zgodę :)

Gość gość
Chyba nigdy nie byłaś w długim związku. Tydzień rozstania?? To nie jest rozstanie to jest kryzys. To Ty wchodzisz w drogę jej, nie ona tobie. Daj spokoj i jak najszybciej zakończ ten "związek". Z szacunku dla siebie i drugiej kobiety.

Gość gość
nie z własnym tylko z cudzym, przypominam , ze sie ROZSTALI w czerwcu, nie byli juz razem , a on wszedl w NOWY ZWIĄZEK ZE MNĄ, tak więc jest moim facetem od tamtej pory, ta DZIWKA puszcza sie z zajętym facetem, moze kiedys byl jej, ale juz nie jest, a ta zachowuje sie jak wywłoka

Gość gość
A ja Cię przypominam że.mu się podlozylas i wykorzystał cie robiąc jej na złość. Osoba wyżej ma rację. To zadne rozstanie.a.kryzys. ty chyba faktycznie jesteś zielona w tetacie związków. Ja z mezem parę dni potrafimy się do siebie nie odzywać :) ale jak już się odzywamy to iskry lecą :) zwłaszcza w lozku:) u nich pewnie było to samo. :)

Gość gość
wyobraz sobie ze na moje nieszczescie wiem co było u nich w łóżku, ten żenujący kretyn rzucił sie na nią i robił to z nią całą noc do samego rana, jak mozna byc takim zdrajcą i bezczelnym kretynem zeby zrobic mi cos takiego? wrócil rano jakby nigdy nic a kilka dni pozniej to samo

Gość gość
Jest Twój bo? bo ci powiedział, tak? jak zonaty facet powie kochance ze ja kocha i się rozwiedzie to jak myślisz mówi poważnienie słowa u faceta się liczą a czyny. Powiedzieć pod wpływem emocji można wiele ze nie kocham itp. ale potem ochlone i robie to co naprawdę czuję. Czyli kupuje bilet i błagam by przyjechałam bo nie mogę bez niej żyć. To właśnie robi "twój " facet.

Gość gość
nie moge zniesc tej mysli ze sie przed nią płaszczy zeby tam pojechała suka jedna, kobiety , ktore tak włażą do łóżka facetom nie zasługują na szacunek, gydby ona miala godnosc to by mu powiedziala ze nie przespi sie z nim dopóki ze mną nie zerwie, ale jak wiadac jej to nie przeszkadza a moze nawet ją to bardziej nakręca , ze mi go zabiera , tutaj powinien byc hejt na nią i na niego

Gość gość
bijcie sie zobaczymy ktora wygra :)

Gość gość
nie podpuszczajcie tej psycholki bo wezmie to na powaznie i jeszcze cos zrobi tamtej dziewczynie, to wariatka

Gość gość
dlaczego nikt jej nie obraza za bycie wywłoką bez szacunku do samej siebie, kolejny raz zakładam ten wątek i nikt jeszcze jej nie obraził, czy wy ludzie macie rozum?

Gość gość
Ona bez szacunku dla siebie? ona robi z tym facetem co chce i ceni się bardzo wysoko. Ty za to jesteś niestety bardzo taniutka.

Gość gość
i tak do niej nie wróci, może sie z nią spotykac po kryjomu, ale niz z tego juz nie bedzie ;) chocby byla z nim w lozku cały dzien nic jej to nie da

Gość gość
Powiedzial jej ze kocha ciebie .....ok....ale gdyby to byla prawda to przy okazji by jej powiedzial ze wiecej juz sie nie spotkają bo on jest z tobą i nie bedzie cie zdradzal, a co on robi? chce ją zobaczyc, chce zeby do niego pojechała

Gość gość
podziwiam twój optymizm wiesz zdradze ci sekret ...ona już go ma :) po tym jak zakładasz tematy znosisz obelgi sadze ze jesteś masochistka i nawet podoba Ci się taka rola samotnej krolewny w wieży :) czekające aż misio oficjalnie zerwie. on z nie zalozy rodzine będą mieli dzięcia a ty dalej BĘDZIESZ twierdzic ze jest twoim facetem. przykre to bo masz problem ze sobą nie masz pracy rodziny przyjaciół?

Gość gość
co ty tworzysz w tej chorej głowie przecież to on lata za nia a nie na odwrót gdyby ona zechciała to już dawno by tam była z nim za granicą. może nawet już tam jest

Gość gość
d***** sie zastanawia czy tam pojechac , tez mi cos, na pewno wie ze pojedzie tylko robi to specjalnie zeby ją prosił... suka nie będą mieli zadnych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz mogliby miec ale ona rok temu poroniła

Gość gość
yyyyyyy że coooo?????????????