Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowi ze nie lubi seksu,a wiem ze z bylymi szalal. Nie pociagam go?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak mowi? Ja mam taka ochote jak nigdy ale tylko na niego. Nie chce zebrac czy wymuszac... Wiem ze po tym moglby pojsc ale nie chce zeby to bylo na sile. I w dodatku do mnie jest jakis zbyt delikatny i ostrozny. Nie widze w nim namietnosci ,spontanicznych reakcji. Smuci mnie to. Ja najchetniej bym sie na niego rzucila ale raz przejelam inicjatywe zgasil mnie ,a gdy widzial ze mi przykro , probowal cos ale ja juz nie chcialam :( Jest starszy o 7 lat. Co robic i dlaczego tak jest?

Gość gość
Bo tęskni za inną i nadal kocha

Gość gość
I to jest właśnie brak iskry by rozpalić płomień....

Gość gość
Ten pierwszy wpis jst strasznie zabawny wiec nie skomentuje. 14:55 I to jest właśnie brak iskry by rozpalić płomień. - to jak wskrzesic iskre?

Gość gość
A tak szczerze. Które z was jest bardziej atrakcyjne ?

Pewnie kocha była dziewczynę albo jest już stary i mu się nie chce albo się znidzilo normalne jak człowiek nie jest nastolatkiem i musi chodzić do pracy to mało rzeczy si chce

Gość gość
Ma 26lat i wiem ze do niedawna mial nawet jednonocne przygody . jestesmy razem od miesiaca. Szczerze to ja jestem bardziej atrakcyjna.

Gość gość
Faceci nie podchodza tak uczuciowo do seksu. Traktuja to jako potrzebe fizjologiczna. Jak potrzeba jedzenia , snu ,sikania itp. Dziwne ze tego nie wiecie ile wy macie lat?

Gość gość
Dlatego niech sobie kupują to jak towar - kobiety madrzeją i mają gdzieś wasze potrzeby tak samo jak wy macie gdzieś ich potrzeby bycia kochaną!