Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie prawde

jakie cechy charakteru, zachowanie powoduja ze mezczyzna traci zainteresowanie

Polecane posty

Gość napiszcie prawde

kobieta, ktora powoda mu sie fizycznie ?

Gość gość
Najczęściej fałsz, złośliwość, chciwość, egoizm i bezdenna głupota :classic_cool: ...a to wszystko okraszone hipokryzją. Te cechy powodują że żadna uroda nie pomoże

Gość gość
Wulgarność i brak wrażliwości, bezduszność. I to też zależy komu nie będzie podobał się tego typu charakter u kobiety, bo mafiozi czy szefowie gigantycznych korporacji prowadzący ciemne interesy będą szukać takich partnerek właśnie.

Gość gość
Opier... od żony?

Gość gość
Niedojrzałość emocjonalna- w tym mieszczą się wszystkie inne negatywne cechy.

Gość gość
Co to oznacza według ciebie dojrzałości emocjonalna?

Gość gość
Zapewne chec szybkiego urodzenia dziecka ale bez wymagan o slubie, powaga w zachowaniu, ambicje zawodowe.poczucie humoru u kobiety odstrasza

Gość gość
dwulicowość

Gość gość
ku'restwo i puszczalstwo. dawanie du'py na pierwszej randce, pie'rdolenie się z czanuchami, muslimami, hindusami i kim tam jeszcze. Czyli większość polek odpada już na samym starcie.

Gość gość
zmienność międzkobieca taki ktoś to nikt

Gość gość
A czy autorko jesteś w takiej właśnie sytuacji ze facet któremu podobasz sie staracil zainteresowanie Tobą, odpuścił? ?

Gość gość
Miałam podobnie. Po długiej analizie doszlam do wniosku że nigdy prawdy się nie dowiem ale podejrzewam że się bał. Ten mężczyzna jest żonaty. Choć był zauroczony i nie dawał mi żyć przez 3 lata, mieliśmy relacje emocjonalną , nie dążył do skonsumowania znajomości. Był czas kiedy czułam się źle sama ze sobą, dlatego że ja byłam na to gotowa ( zakochałam się niestety) Myślałam nawet że on odbiera mnie jako szybką ale z 2 strony przeciez to miał być ( w zamyśle) romans. Nic więcej. Ciekawe bo przez pewien czas czułam się nieatrakcyjna choć jest zupełnie inaczej.

Gość gość
gość dziś dziw'ka!

Gość gość
gość dziś A czy autorko jesteś w takiej właśnie sytuacji ze facet któremu podobasz sie staracil zainteresowanie Tobą, odpuścił? ? x tak Stracil mna zainteresowanie i na pewno nie z zadnego powodu, jakie zostaly tu napisane, bo nie poznalismy sie az tak by mogl stwierdzic czy jakiekolwiek z tych cech posiadam. To, co piszecie to jakas abstrakcja. Moglabym wrecz stwierdzic, ze racji nie macie, bo znam nie jedna kobiete, ktora ma powyzsze cechy, a zaden facet nie zrezygnowal. Chodzi o co innego, tylko nie wiem do konca co.

Gość gość
gość dziś predzej przecietny kowalski

Gość gość
kiedy za długo się decyduje i ociąga - niby chce czegoś wiecej ale na razie to tylko gadajmy,gadajmy i gadajmy. Takie niezdecydowane to najgorsze co może być.

Gość gość
Moze chce cie lepiej poznać a nie od razu do lozka wyskakiwac. Potem byś powiedział że za szybka albo łatwa

Gość gość
Powodów utraty zainteresowania jest tyle ilu jest facetów i kobiet na świecie. Ten sam facet może stracić zainteresowanie jedną kobietą bo jest na przykład niedojrzała według niego, a pożniej zakochać się na zabój w innej niedojrzałej i spędzić z nią resztę życia. Pytanie od czapy.

Kłamstwa, hipokryzja, niedojrzałość, zbyt duże doświadczenie seksualne.

Gość gość
No właśnie. Po co zadawać takie pytania ogolowi skoro każdy co innego wymieni?